-Supersuositut käsityöohjeet

Naistenpäivän Anti-Trump pipo

 

Viimeisen parin vuoden aikana ollut surullista seurata, kuinka pitkälle vietyä tasa-arvoa on yritetty romutettaa yhdellä lausumalla tai säädöksellä. Halutaan palata “vanhaan kunnon aikaan”, jolloin tasa-arvolla ei ollut mitään merkitystä. Minulle tasa-arvo on kuitenkin tärkeää, ja tällaisella aikakaudella siitä ei voida vaieta.

 

Naistenpäivä onkin loistava ajankohta julkaista omat mielipiteensä. Yhdysvalloissa marssitaan tänään pinkeissä pipoissa vastalauseena uuden presidentin mielipiteille, ja myös minulta toivottiin pipoja asian hyväksi. Sillä marssitaan sitä täällä kotimaassakin.

 

IMG_3300

 

 

Niin kutsuttu pussyhat pipo on malliltaan enemmän kuin yksinkertainen.

Minä käytin kotimaista joustocollegea, ja pipon malli on 58 cm (leveys) x 50 cm (korkeus). Ommellaan saumurilla korkeat reunat yhteen oikeat puolet vastakkain, ja käännetään pala kaksinkerroin. Siten että oikeat puolet ovat ns. ulospäin. Sauma jätetään keskelle taakse, ja ylhäältä vain kaikki kappaleet samalla ompeleella kiinni. Käännä pipo nurinperin, silitä ja pipo on valmis!

 

Minä myyn pipoja toritapahtumissa vaalikampanjani aikana, sillä tulee se naistenpäivä myös ensi vuonna. Ja sitä seuraavana.Ja toisaalta pinkkiä Anti-Trump pipoa voi pitää koska vaan! Mahdolliset tuotot käytetään suoraan vaalikampanjaani.

 

Mehukekkerit Instassa ollaan tällä viikolla aivan pinkisti. Tule mukaan juhlimaan naisten päivää yhdessä!

 

(ja kyllä, tasa-arvon kunniaksi on miehillekin oma päivä. Se on 19.11)

 

IMG_3302

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Kesäheila

  Olen ihastunut aika syvästi. Rakkautteni on syventynyt nyt näin kesän aurinkoisina iltoina yhteisillä kävelyillä. Vain minä, itikat ja puolisalaiset

Lämpimät neulemekot talveksi

    Normaalisti kaikkiin juhliin minulla on joku pakkomielle tehdä tytöille mätsäävät mekot. Tällä kertaa yritin pitää näppini kurissa, ja