| | | |

Naistenpäivän Anti-Trump pipo

 

Viimeisen parin vuoden aikana ollut surullista seurata, kuinka pitkälle vietyä tasa-arvoa on yritetty romutettaa yhdellä lausumalla tai säädöksellä. Halutaan palata “vanhaan kunnon aikaan”, jolloin tasa-arvolla ei ollut mitään merkitystä. Minulle tasa-arvo on kuitenkin tärkeää, ja tällaisella aikakaudella siitä ei voida vaieta.

 

Naistenpäivä onkin loistava ajankohta julkaista omat mielipiteensä. Yhdysvalloissa marssitaan tänään pinkeissä pipoissa vastalauseena uuden presidentin mielipiteille, ja myös minulta toivottiin pipoja asian hyväksi. Sillä marssitaan sitä täällä kotimaassakin.

 

IMG_3300

 

 

Niin kutsuttu pussyhat pipo on malliltaan enemmän kuin yksinkertainen.

Minä käytin kotimaista joustocollegea, ja pipon malli on 58 cm (leveys) x 50 cm (korkeus). Ommellaan saumurilla korkeat reunat yhteen oikeat puolet vastakkain, ja käännetään pala kaksinkerroin. Siten että oikeat puolet ovat ns. ulospäin. Sauma jätetään keskelle taakse, ja ylhäältä vain kaikki kappaleet samalla ompeleella kiinni. Käännä pipo nurinperin, silitä ja pipo on valmis!

 

Minä myyn pipoja toritapahtumissa vaalikampanjani aikana, sillä tulee se naistenpäivä myös ensi vuonna. Ja sitä seuraavana.Ja toisaalta pinkkiä Anti-Trump pipoa voi pitää koska vaan! Mahdolliset tuotot käytetään suoraan vaalikampanjaani.

 

Mehukekkerit Instassa ollaan tällä viikolla aivan pinkisti. Tule mukaan juhlimaan naisten päivää yhdessä!

 

(ja kyllä, tasa-arvon kunniaksi on miehillekin oma päivä. Se on 19.11)

 

IMG_3302

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.