| | | |

Itse tehty vaalikampanja

Aulanko

 

Kun ilmottauduin kesäkuussa kunnallisvaaliehdokkaaksi, halusin vaikuttaa kaupungin päätöksiin. Haluan yhä vaikuttaa niihin päätöksiin, jotka edelleen vaikuttavat jokaisen kuntalaisen elämään. Tärkeimpänä koen nimenomaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin, koulutuksen ja kuntalaisten tasa-arvoisen kohtelun.

 

Syksyn myötä ajatus vaaleista ehti välillä jopa unohtua. Kun kuitenkin kävin tammikuun alussa sekä vaalikuvassa, että miten omaan suuhuni sopivaa vaaliteemaa, alkoi tämäkin polku tuntua todelliselta. Olen todellakin Hämeenlinnan vihreiden kuntavaaliehdokkaana kevään 2017 kuntavaaleissa. Nyt se on ihan virallista ja lehdessäkin kuulutettua, ja löydyn myös yhdistyksemme sivuilta.

 

“Kahden lapsen äitinä minulle on tärkeää panostaa laadukkaaseen kasvatukseen ja opiskelumahdollisuuksiin, syrjäytymisen ennaltaehkäisyyn, tasa-arvoiseen kuntalaisten kohteluun ja joukkoliikenteeseen. Tehdään yhdessä kestävä, tasa-arvoinen ja turvallinen Hämeenlinna!”

 

neljavuodenaikaa

 

Olen lähtenyt vaaleihin todella pienellä budjetilla. Vielä harkitsen tarvitsenko paperista omaa materiaalia ja kuinka paljon, vai voisinko pärjätä sosiaalisen median ja eri toritapahtumien turvin. Olen tehnyt jo ensimmäisiä vaali”mainoksia” puoleen teeman mukaisesti ja miettinyt mitä vihreää voisin ommella päälleni juuri niihin toritapahtumiin. Kestoliinoja jaettavaksi käyntikortin kera? Minua voi auttaa vaalikampanjassani lahjoittamassa tukensa myös itse kampanjan kuluihin. Minä käytän mahdolliset lahjoitukset suoraan kampanjan markkinointikuluihin.

 

Te voitte toki kertoa mihin Hämeenlinnassa haluatte minun panostavan. Mitä asioita nostan esiin, tai mikä teitä mietityttää? Kertokaa toki. Suosittelen seuraamaan ja vinkkaamaan Hämeenlinnalaisille tuttavillenne myös poliittikominäni facebooksivuista. Tehdään yhdessä kaikkien arjesta hitusen parempaa!

 

yhdessätulevaisuus

Similar Posts

4 Comments

  1. Kestohedelmäpussit ois tosi hyödyllisiä jaettavia, mut saattaa olla liian kalliita ja varsinkin työläitä tehdä.

    1. Kiitos Maijastiina vinkistä, se olisikin muuten hyvä idea! Pitänee keksiä joku nopea tapa tehdä niitä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *