| | | |

Kuinka aivot jaksavat työelämän kiireet?

IMG_7473

 

 

Tuntuuko, että mitkään post-it laput työpöydällä tai koneen ääressä eivät riitä? Väsyttää vähän koko ajan, ajatus harhailee ja osa työjutuista jää tekemättä ihan muistamattomuuttaan?

 

Itse olen jo pitkään kärsinyt todella huonosta työmuistista. Työpöytä sen kuin vain täyttyy lippulappusista, ruokailun jälkeen voisi nukahtaa koneen ääreen ja välillä ajatus lähtee harhailemaan sekavillekin sivuraiteille. Olen syyttänyt varhaisdementiaa, sillä välillä myös sanat katoavat mielestä, suusta ei tule ulos kuin puolittaisia sanoja, hukkaan tavaroita ja aivot eivät vain pysy kaiken työn ja muun perässä. Epäilen kuitenkin oikeaa diagnoosia dementiasta, sillä pärjään vielä muistipelissä jotenkin lapsilleni. Sitten kun alan hävitä nekin 10-0, on aika käydä lääkärissä.

 

Sitä ennen kokeilen siis muunlaista aivojumppaa. Neulomisen ja aivojen lepuutuksen lisäksi pääsin Blogiringin kautta testaamaan New Nordicin Clear Brain luontaistuotetta, jonka teho perustuu luonnollisiin kasvi- ja yrttiuutteisiin, sekä vitamiineihin ja kivennäisaineisiin. Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa kuten muistia ja keskittymiskykyä. Pantoteenihappo tukee aivojen normaalia suorituskykyä ja B-vitamiinit vähentävät väsyneisyyden tunnetta ja tukevat hermoston normaalia toimintaa. Meille kasvissyöjille kun vielä tiettyjen B-vitamiinien saaminen voi olla haastavampaa, arvelin ettei näistä haittaakaan ole.

 

IMG_8189

 

 

Clear Brain tabletteja otetaan 2 kpl aterian yhteydessä. Olen itse ottanut töissä aamuteen ja aamupalan yhteydessä, aina kun MUISTAN. Ja eiväthän nämä toimi, jos ei muista. Olen ottanut näitä myös silloin jos on tarvinnut ajaa autolla pitkiä matkoja putkeen, sillä mahani ei kestä tippaakaan kofeiinia, mutta nämä piristävät sen verran etten ole tuntenut tarvetta nukahtaa auton rattiin. Oikeastaan nämä vievät myös pois sen ainaisen väsymyksen lounaan jälkeen, ja aivot eivät tunnu niin “mössöltä”. Olematta selvä piriste, on Clear Brain kuitenkin nimenomaan piristänyt omia päiviäni selkeästi.

 

Eihän nämä ihmepillereitä kuitenkaan ole. Olen unohtanut sekä ottaa pillereitä, että myös kokouksia, tehnyt tyhmiä ajatusvirheitä ja muutenkin toki mokaillut töissä, niin kun normaalin ihmisen kuuluukin. Mutta koen saaneeni näiden avulla hieman parannusta omaan jaksamiseen, virkeyteen ja niin sanottuun suorituskykyyni. Taidan jatkossakin pitää näitä sellaisena hätävarana, kahvin korvikkeena. En juo yhtään kahvia tai käytä kofeiinituotteita, sillä mahani ei kestä niitä tippaakaan. Ja nämähän ovat siis paljon parempia kuin kahvi, ravitsemuksellisesti ainakin. Ja myös vatsa kiittää.

 

IMG_8182

 

 

Joku teistäkin saa nyt kokeilla Clear Brainin tehoa, sillä arvon tämän postauksen kommentoijien kesken yhden paketin Clear Brainia. Paketissa on 60 tablettia, eli se takaa 30 päiväksi sujuvampaa työtehoa. Myös muissa Blogiringin blogeissa arvotaan New Nordicin luontaistuotteita, eli kannattaa osallistua. Tämä arvonta on voimassa torstaihin 18.8 kello 21:00 saakka, ja voittajaan otan yhteyttä sähköpostilla. Paketti toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta.

 

Ja jos haluat testata näitä heti, Clear Brainia myyvät New Nordicin verkkokauppa,
luontaistuotekaupat, LIFE-ketju, Luontaistuntija-ketju, Terveystieto-ketju ja Sokos.

 

Yhteistyössä New Nordic ja Blogirinki

 

blogirinki_logo

Similar Posts

32 Comments

 1. No hei, tää on just munlaisille hattarapäille, kahviakaan en voi määräänsä enempää juoda. Mukaan arvontaan.

 2. Kyllä tulis tosi tarpeeseen tuollainen testaus.. Työpaikalla mut jo tunnetaan dementikkona?Tosin meitä on siellä muutama muukin.

 3. Ootko miettinyt mitä syöt lounaaksi, jos aina sen jälkeen väsyttää niin kovin? Ei se oo normaalia, ei mulla ainakaan tuu sellaista oloa.

  Voisin kaivata näitä pitkän päivän jälkeen illalla, kun pitäis saada vielä läksyjä tehtyä, mutta aivot ei enää toimi. 😀

 4. Loman viimeinen päivä, maanantaina se taas alkaa täydellä tykityksellä.
  Todellakin tulisi tarpeeseen.

 5. Voi että! Olen juuri paininut samojen asioiden kanssa ja nämä tulisivat enemmän kuin tarpeeseen. Jos voittoa ei tule niin pitää lähteä ostoksille 🙂

 6. Kolmen vuoden valvomisputken jälkeen kyl kaikki vitaminit ois tervetulleita… välillä oon epäillyt vain tyhmentyneeni, kun ajatus kulkee hiiitaastiii… mut eiköhän se unenpuutetta ole. Toivottavasti. 😉 Meidän kuopus on huono nukkuja siis. Mulla vireystaho kohosi heti kun ostin vahvaa, hyvin liukenevaa c-vitamiinia jossa on mukana myös marjoja. Täytyypä kurkata mitä kaikkea tuo mainostamasi pitää sisällään.

 7. Osallistun arvontaan, minua väsyttää ja kohta alkaa muutto, tulisi tarpeeseen tämä kokeilu.

  1. Hei Airiina,

   Kiitos osallistumisesasi arvontaan! Tällä kertaa onni oli myötä, ja voitto osui kohdallesi. Laitan sinulle pian sähköpostitiedustelun jotta paketti saadaan toimitettua perille 🙂

 8. Mukana arvonnassa, jos voitan niin lahjoitan tämän miniälleni, joka aloitti juuri uudessa työpaikassa valitti väsymystä ja huonoa muistiaan.

 9. Ehdottomasti mukana! Kahden työn ja opiskelun hullunmyllyssä lisäpiriste ja muistituki tulisi tarpeeseen. Ja ne vitamiinit.

 10. Uu, tämä tuote alkoi kiinnostaa kovasti! 🙂 Ehdottomasti siis mukana arvonnassa.

 11. Haluan kokeilla. Samat oireet. Pitkät automatkat pelottaa. Joudun pysähtelemään välillä ja ottamaan pienet nokoset.

 12. Töihin paluu edessä, nää on just se mitä kotiäidin hattaraaivot vaatii selvitäkseen duunissa 😉

 13. Tää hattarapää tarviis kyllä testiin tällästä, et pystyy selviytymään tän syksyn paletista taas kun meidän kaikkien kolmen koulu on alkanut.

 14. Mukana arvonnassa! Kesälomat on vietetty ja jonkin aikaa taas töissä olleena huomaa, miten pää alkaa unohtelemaan asioita, kun muistettavaa on ihan liian paljon. Unetkin jää liian vähiin…

 15. mukana ehdottomasti. syksyyn kaipaa piristystä ja synttäritkin tulossa.

 16. Kyllä toi kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta tuotteelta. Mukana ollaan 🙂

 17. Teen työtä, jossa täytyy olla skarppina koko ajan ja aivojen kunnolla tikissä. Mukana siis olen! 🙂

 18. Koulupolku alkoi tänä vuonna pitkästä aikaa,tämä voisi hyvinkin piristää ja rauhoittaa matkaa. 🙂

 19. Sekä töissä että kotona unohtelen asioita jatkuvasti, joten kyllä tosiaankin olisi mukava testata noita! 🙂

 20. Tuollaisesta tuotteesta en ole ennen kuullutkaan! Viitaminilisät olisivat kyllä tarpeen, kun terveys tuntuu koko ajan menevän huonompaan suuntaan…

 21. Suuri kiitos kaikille osallistujille! Arvonta on päättynyt, ja sen voitti Airiina. Lisää luontaistuotearvontoja on vielä tulossa, joten pysykää linjoilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.