| |

Minttuinen sulkamekko

IMG_2661

IMG_2736

Kevään NOSHin sulat olivat tosiaan sen verran valloittavia, että ostin niitä kolmessa eri värissä. Korallista tein mekot jo aiemmin lapsille, ja harmaasta itselleni. Mintusta ompelin lopulta vielä PikkuSiskolle yhden mekon.

 

Kellohelmasta tuli hieman liian pieni suhteessa miehustaan. Käytössä tämä ei kuitenkaan näy niin paljon, vaan helma jää mukavasti hieman pyllyn päälle ja on juuri sopivan mittainen kolmevuotiaalle.

 

Käytännössä mekko on siis tavallinen paita, jossa paidan mittaan on lisätty vielä erillinen helma. Helppo kuin mikä, jos osaa ommella paidan. Vinkit kaksoisneulan käyttöön saat myös blogista, ja tämän mekon kaveriksi sopii erittäin hyvin neulottu puuvillatakki.

 

Aurinkoista keväistä päivää teille!

 

IMG_2730

IMG_2661

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *