| | |

Lankakauppa Kerä ja Meiju Knits suunnittelukurssi

IMG_3359

IMG_3357

IMG_3411

 

Kävin viime viikolla myös ihastuttavassa Kerässä. Junailin lasten kanssa siis heti aamutuimaan Tampereelle, jätin ne kummitädin luokse leikkimään ja mieskin sai ihan oman vapaapäivän. Minä suuntasin kuuntelemaan erittäin mielenkiintoista Meiju Knitsin luentoa neuleiden suunnittelusta.

 

Kerä oli täyttynyt innokkaista neulojista, keskustelua syntyi ja me kaikki saimme aivan varmasti uusia vinkkejä ja inspiraatiota. Samalla kun minä ymmärsin miten exceliä voikaan käyttää neulonnassa ja sarjonnassa, oli mies excelöinyt kotonamme viime vuoden kaikki menot ja tulot. Iloiset harrastukset meidän perheessä.

 

IMG_3355

 

 

Minä keskityin siis lankoihin. Menin hakemaan Madelinetoshin lankoja, mutta palasinkin kotiin aivan ihastuttavien Isagerien kanssa. Nyt on jo niin monta neuletta puikoilla, etten tiedä mitä jatkaa ja minkä saada valmiiksi ensimmäisenä. Sen kuitenkin opin, että joskus neuleen suunnittelu, sarjoitus, koeneulominen ja ohjeen viimeistely voi viedä puolikin vuotta. Opin myös mistä aloittaa suunnittelu, kuinka kirjoittaa hyviä ohjeita ja kuinka niitä oppii lukemaan. Erittäin opettava iltapäivä siis.

 

En ehtinyt edes siirtää näitä kuvia kamerasta, kun sain jo lukea Kerän blogista heidän uusista suunnitelmistaan. Olen itse jo pitkään toivonut jonkinlaista kässäkahvilaa Hämeenlinnaan, joten ymmärrän erittäin hyvin Kerän uudet suunnitelmat. Ymmärrän myös yrittäjän toiveet uusista aluevaltauksista, sillä minullakin on haaveita ja toiveita. Olen miettinyt itsekin yrittäjyyttä ainakin osa-aikaisesti, neule- tai ompelukerhon perustamista ja sitä miten oma elämä taipuu haaveisiini. En siis ihan vielä lupaa täydellisiä neuleohjeita teille, mutta ainakin toivottavasti erittäin pian jo moneen kokoon sarjottuja lasten neuleita. Niitä minä lupaan teille enemmänkin.

 

IMG_3411

IMG_3363

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.