| |

Sulkamekko

IMG_2388

 

Olen alkanut pitämään lyhythihaisia tai hihattomia mekkoja leggingsien kanssa. Ne sopivat työpäivään pitkähihaisen neuleen kanssa, ja ne sopivat myös kotiin ja harrastuksiin. Nyt vain tarvitsisin itselleni lisää neuleita, mutta eiköhän sellaisetkin laiteta työn alle ihan lähipäivinä.

 

Kun olin ommellut lapsille sulkamekot, oli ommeltava toki itsellekin. Minä sain harmaan, josta ompelin aivan tavallisen hihattoman mekon. Siitä tuli oikeastaan niin mukava, että se on ollut päälläni pesusta toiseen. Kankaana on siis NOSHin sulkatrikoo. Kaveriksi ompelin vielä leggingsit korallin värisestä farkkucollegesta, eli meillä on tyttöjen kanssa kaikilla mätsäävät leggarit. Nyt tiedän senkin, että 1,4 metriä riittää perheen naispuolisten housuttamiseen. Kunhan leikkaa yhdet housut vähän vinoon langansuuntaan.

 

Kyllä se kesäkin sieltä tulee. Tulee tulee, vaikka nyt pakkanen kiristyikin.

 

IMG_2385

IMG_2493

Similar Posts

3 Comments

  1. Aivan ihania taas olet tehnyt! Koralli väri on ihastuttava!!! Ja mites suloisesti pikkusisko kantorepussa! Meillä kesällä 3v täyttävä ei enään suostu tulla kyytiin..

    1. Tuo koralli on nimenomaan todella ihastuttava väri. Kirkas, mutta ei liian pinkki.

      PikkuSisko nukkuu repussa matkoilla, oikeastaan haluaa nukkua mieluummin siellä kuin esim. vaikka sängyssä. Ja pitkillä kävelymatkoilla viihtyy repussa hyvin. Nytkin reppu oli oikeastaan käytössä vain juuri pitkillä kävelyillä, ja kun huomasimme että unet voisivat olla tarpeen. Onhan se aika ihanaa, kun syli vielä kelpaa välillä 🙂

  2. Tosi kivan näköiset vaatteet! Juuri tuollaisia hihattomia miunkin pitäisi saada tehtyä, neuletakkeja löytyy jo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *