| |

Suunta muuttuu

 

Olenkin jo pitkään elänyt tasaista elämää. Töitä, lasten nouto päiväkodista, blogitekstejä johonkin väliin, marttailua, neulomista, ompelua, lasten kanssa ulkoilua, nukkumista ja välillä ystävien tapaamista. Oman miehen kainalossa elokuvan katsominen lauantai-iltana ja sukulaisten näkeminen merkkipäivinä. Sellaista tasaisen hyvää arkea.

 

Loppusyksystä alkoi taistelu politiikan osaajia vastaan. Taistelin, lähetin sähköposteja työkiireen lomassa ja lopulta kuitenkin hävisimme. Yhtäkkiä pari viikkoa sitten aivot vihdoin tajusivat että ympärilläni oli tehty iso kasa kaikenlaisia päätöksiä, joihin en voinut mitenkään vaikuttaa. Töissä, päiväkotiasioissa ja vähän muuallakin. Yritin vielä taistella ne viimeisetkin sekunnit mitkä vain osasin, sillä sen luulin osaavani. Taistella niiden omien arvojen ja haaveiden puolesta.

 

IMG_1771

 

Viikon flunssa- ja pakkoloman jälkeen tajusin etten vain vieläkään osaa antaa periksi. On hankala vain ajautua muiden päätösten vietäväksi, hieman eri tielle kuin mitä alunperin olikaan ajatellut. Yllättäen lepo, uni, disney elokuvat ja lasten nauru tyynnyttivät tämänkin taistelijan. Ainakin hetkellisesti. Nyt on vain löydettävä ne omat merkit tästä suunnasta, tehtävä uusia tavotteita ja taisteltava niiden puolesta.

 

Tästä kaikesta johtuen se lupaamani arvontaputki tyssäsi ihan alkuunsa. Kankaan voitti Norppastiina instagramiin osallistuneella arvalla, ja lisää arvontoja on kyllä tulossa. Lupaan tämän, ja lankasetti on tulossa facebookin arvontaan ihan jo tällä viikolla.

 

Nyt levätään vielä hetki ja suunnitellaan tulevaa. Toiveet ja haaveet vain muuttavat muotoaan.

 

IMG_1822

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *