| | |

Teippikuusi ikkunassa

IMG_0268

IMG_0255

 

Nyt jo toisena vuonna peräkkäin teimme lasten kanssa joulukuuset teipistä. Emme ole jouluaattoa kotona, joten pieni kuusen oksa saa riittää meille tänäkin vuonna. Jotain puuta olisi silti kiva koristella nyt jo etukäteen, joten tänä vuonna kuuset tehtiin suoraan ikkunaan. Koristeet näkyville heti naapureidenkin iloksi.

 

Blogiringin joulukalenterin lisäksi osallistun tänä vuonna Käsityöblogien joulukalenteriin. Koko kuukausi mahtavia jouluisia ideoita, ja kaikki vinkit pääsee lukemaan Käsityöblogien fb-sivuilta. Eilen vinkit antoi Vastarannan virkkaaja, ja huomenna vuorossa on Megetar.

 

Viime vuonna teimme kuuset seinälle. Ajattelin etten jaksa ennen joulua pestä ikkunoita, joten jos et voi peittää, niin korosta. Teipit ovat washi-teippiä, ja ne on ostettu Teippitarhasta, ja ne tosiaan pysyvät niin seinässä, ikkunassa kuin vaikka joulukortissakin. Tähdet teimme pujottelemalla helmiä rautalankaan, ja vääntämällä sen jälkeen tähden muotoon. Sopivat yllättävän hyvin kuusiin, ja sopisivat myös kyllä ihan oikeaankin kuuseen.

 

Näin saadaan vielä vähän likaisempi ikkuna, ja kuuset myös naapureille. Ehtii ne ikkunat pestä joulunkin jälkeen.

 

IMG_0274

IMG_0243

IMG_0276

 

Similar Posts

8 Comments

    1. Kiitos! Lapset ovat aivan ihastuneet teippeihin, harmi vaan että hieman hintavia lasten leikkeihin. Mutta nämä on kyllä mainioita kaikenlaiseen askarteluun 🙂

  1. I got what you intend, appreciate it for posting .Woh I am lucky to find this website through google. I was walking down the street wearing glasses when the prescription ran out. by Steven Wright.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *