| | | |

Jouluiset keijumekot

IMG_0610

IMG_0605

IMG_0629

 

Minulle käsityöt tuovat rauhan. Se pieni ompeluaika jonka voin varastaa muilta ajatuksilta, saada aikaan jotain konkreettista ja toimivaa. Ompelu tuo samalla ilon, kun näen ompelemani vaatteet hymyilevien lasten päällä, ja samat vaatteet saattavat olla sopivia jopa vielä vuoden päästä.

 

Tänä vuonna ompelin joulun ajan juhliin lasten toiveesta pinkkiä sydäntä, keijuja ja vähän vihreää. Kunnon rypyt olalle ja leveyttä helmaan. Näillä on juhlittu jo muskarissa, taikuriesityksessä ja eiköhän näillä juhlita jouluaattokin. Yksinkertaista, lasten toiveisiin sopivaa ja onhan näissä vähän jouluistakin. Lapset askartelivat itse helmet mekkoihin sopiviksi ja asu moneen tilaisuuteen on valmis!

 

Kankaat on ostettu Verson Puodista.

 

IMG_0655

IMG_0594

IMG_0545

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.