-Supersuositut käsityöohjeet

Jouluiset keijumekot

IMG_0610

IMG_0605

IMG_0629

 

Minulle käsityöt tuovat rauhan. Se pieni ompeluaika jonka voin varastaa muilta ajatuksilta, saada aikaan jotain konkreettista ja toimivaa. Ompelu tuo samalla ilon, kun näen ompelemani vaatteet hymyilevien lasten päällä, ja samat vaatteet saattavat olla sopivia jopa vielä vuoden päästä.

 

Tänä vuonna ompelin joulun ajan juhliin lasten toiveesta pinkkiä sydäntä, keijuja ja vähän vihreää. Kunnon rypyt olalle ja leveyttä helmaan. Näillä on juhlittu jo muskarissa, taikuriesityksessä ja eiköhän näillä juhlita jouluaattokin. Yksinkertaista, lasten toiveisiin sopivaa ja onhan näissä vähän jouluistakin. Lapset askartelivat itse helmet mekkoihin sopiviksi ja asu moneen tilaisuuteen on valmis!

 

Kankaat on ostettu Verson Puodista.

 

IMG_0655

IMG_0594

IMG_0545

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Rouhea farkkuhame

Isommalle lapselle piti saada nopeasti farkkuhame. Tämän ompeluun ei mennyt kovin kauaa aikaa, vielä vähemmän aikaa meni suunnitteluun. Saumat paranivat

Klompelompe koko perheelle

Yhteistyössä Gummerus kustantamo, kirja saatu arvostelukappaleena   Olen pitkään yrittänyt etsiä monipuolisia, lasten neuleet huomioivia neuleohjeita ja kirjoja. Vaatimuksenani on