-Supersuositut käsityöohjeet

Paratiisimaija-mekot

IMG_20151024_080130

IMG_9555

IMG_9443

 

Kun julkaisin kuvan näistä kankaista Instagram-tililläni, tuli siitä viikonlopun aikana yksi tykätyimmistä kuvistani koko pari vuotisen Instagram historiani aikana. Kun itse hain lauantaiaamun inspiraatiota, oli tästä iloa näköjään muillekin. Ja miksipäs ei, sillä nämä Verson Puodin kankaat kyllä innostavat ompelemaan.

 

Printti on ihanan Pikkukiisken käsialaa. Tätä on ollut myynnissä jo pitkään erilaisina versioina, ja minä ostin ensimmäisen kerran nyt kun yhteen oli saatettu vielä toinen Verson puodin suosikkikuosi. Parastahan on, kun saa yhdistettyä kaksi hyvää asiaa.

 

Lapset pääsivät mekoissa heti tuoreiltaan päiväkodin kuvaukseen. Saatoin ehkä ommella tapojeni vastaisesti myöhään illalla, ja ihailla aamulla lopputulosta. Iltapäivällä näissä näkyi jo kiisselit, kastikkeet ja vielä iltapäivän muotoilukoulun sormivärit. IsoSiskon mekon miniraita on NOSHilta, sopi niin loistavasti maijojen kaveriksi.

 

 

IMG_9446

IMG_9423

IMG_9468

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Hyvä housukaava lapselle

  Housujen ompelu lapselle on aika helppoa. Varsinkin, jos niitä ompelee joustavista materiaaleista, ja käyttää hyödykseen pitkiä resoreita lahkeissa ja

Lasten Tossut Kaava

Lasten tossukaava ja ompeluohje

Lapset tarvitse tossuja niin päiväkodissa, kerhoissa ja muskareissakin. Nämä tossut pysyvät jalassa kuminauhan avulla. Ohjeella ja kaavalla ompelet tossut moneen eri käyttöön.

Oman näköinen huppari lapselle

    Kouluikäiselle huppari tuntuu olevan yksi suosikkivaatteista. Se ei hikoiluta vauhdikkaan välitunnin jälkeen, mutta se on mukavan pehmeä ja