| |

Paratiisimaija-mekot

IMG_20151024_080130

IMG_9555

IMG_9443

 

Kun julkaisin kuvan näistä kankaista Instagram-tililläni, tuli siitä viikonlopun aikana yksi tykätyimmistä kuvistani koko pari vuotisen Instagram historiani aikana. Kun itse hain lauantaiaamun inspiraatiota, oli tästä iloa näköjään muillekin. Ja miksipäs ei, sillä nämä Verson Puodin kankaat kyllä innostavat ompelemaan.

 

Printti on ihanan Pikkukiisken käsialaa. Tätä on ollut myynnissä jo pitkään erilaisina versioina, ja minä ostin ensimmäisen kerran nyt kun yhteen oli saatettu vielä toinen Verson puodin suosikkikuosi. Parastahan on, kun saa yhdistettyä kaksi hyvää asiaa.

 

Lapset pääsivät mekoissa heti tuoreiltaan päiväkodin kuvaukseen. Saatoin ehkä ommella tapojeni vastaisesti myöhään illalla, ja ihailla aamulla lopputulosta. Iltapäivällä näissä näkyi jo kiisselit, kastikkeet ja vielä iltapäivän muotoilukoulun sormivärit. IsoSiskon mekon miniraita on NOSHilta, sopi niin loistavasti maijojen kaveriksi.

 

 

IMG_9446

IMG_9423

IMG_9468

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *