| | | |

Roosa-nauha huutokauppa

IMG_8243

IMG_8238

IMG_8236

 

Huomenna teillä kaikilla on taas mahdollisuus ostaa ihan kotimaista käsityötä. Ja mikä parasta, kaikki tuotot menee lyhentämättömänä Roosa-nauhalle, eli rintasyöpätutkimukseen ja hoitoon.

 

Käytännössä kotiompelijat ovat ommelleet kaikella tunteella ja taidoillaan, sekä antaneet töihin oman käsiensä jäljen. Ihan kuka vaan teistä voi huomisen aikana käydä huutamassa näitä tuotteita ryhmän fb-sivuilla, ja ompelijat toimittavat tuotteet omalla kustannuksellaan voittajille kun maksu näkyy suoritettuna Roosa-nauhan sivuilla. Yksinkertaista ja toimivaa, viime vuonna huutokauppa keräsi peräti 15 000€. Nyt ei jäädä tästä, eihän?

 

Minä ompelin Verson Puodin ikisuosikista, Mummolan tunnusta unisex hupparin. Koko on noin 110/116 ja helma on takaa pidempi kuin edestä. Kankaat on esipesty hajusteettomilla pesuaineilla ja huppari on ommeltu rakkaudella, mutta hieman kiireessä. Hupussa on PaaPiin palloja tuomassa hieman kontrastia ja edestä löytyy aarteille pieni jemma.

 

IMG_8235

IMG_8266

IMG_8269

 

Ompelin myös pari pipoa. Tiikeripipo on noin 3-5 vuotiaalle ja Spark-pipo taas 5-7 vuotiaalle. Molempien näiden kankaat on NOSHilta, omista jämiksi jääneitä paloja. Nyt ne odottavat uutta kotia, ja niin odottaa moni muukin tuote.

 

Huutokaupan ryhmään voi liittyä vaikka heti. Tuotteita kannattaa katsella jo hieman ennakkoon, ja varsinkin huomenna illalla suosittelen huutamaan juuri ne teille sopivat tuotteet. Kannusta siis käsityöläisiä, ja ennen kaikkea syöpätutkimusta!

 

Saumanvaran sydämestä – Roosa nauha huutokauppa

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.