-Supersuositut käsityöohjeet

Roosa-nauha huutokauppa

IMG_8243

IMG_8238

IMG_8236

 

Huomenna teillä kaikilla on taas mahdollisuus ostaa ihan kotimaista käsityötä. Ja mikä parasta, kaikki tuotot menee lyhentämättömänä Roosa-nauhalle, eli rintasyöpätutkimukseen ja hoitoon.

 

Käytännössä kotiompelijat ovat ommelleet kaikella tunteella ja taidoillaan, sekä antaneet töihin oman käsiensä jäljen. Ihan kuka vaan teistä voi huomisen aikana käydä huutamassa näitä tuotteita ryhmän fb-sivuilla, ja ompelijat toimittavat tuotteet omalla kustannuksellaan voittajille kun maksu näkyy suoritettuna Roosa-nauhan sivuilla. Yksinkertaista ja toimivaa, viime vuonna huutokauppa keräsi peräti 15 000€. Nyt ei jäädä tästä, eihän?

 

Minä ompelin Verson Puodin ikisuosikista, Mummolan tunnusta unisex hupparin. Koko on noin 110/116 ja helma on takaa pidempi kuin edestä. Kankaat on esipesty hajusteettomilla pesuaineilla ja huppari on ommeltu rakkaudella, mutta hieman kiireessä. Hupussa on PaaPiin palloja tuomassa hieman kontrastia ja edestä löytyy aarteille pieni jemma.

 

IMG_8235

IMG_8266

IMG_8269

 

Ompelin myös pari pipoa. Tiikeripipo on noin 3-5 vuotiaalle ja Spark-pipo taas 5-7 vuotiaalle. Molempien näiden kankaat on NOSHilta, omista jämiksi jääneitä paloja. Nyt ne odottavat uutta kotia, ja niin odottaa moni muukin tuote.

 

Huutokaupan ryhmään voi liittyä vaikka heti. Tuotteita kannattaa katsella jo hieman ennakkoon, ja varsinkin huomenna illalla suosittelen huutamaan juuri ne teille sopivat tuotteet. Kannusta siis käsityöläisiä, ja ennen kaikkea syöpätutkimusta!

 

Saumanvaran sydämestä – Roosa nauha huutokauppa

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Puku Linnan juhliin

Kangas saatu Voglian ylijäämäkankaista Olen syksyn ajan tehnyt projektia, joka tulee tänään nähtäväksi myös kaikille muille. Eli näin itsenäisyyspäivänä Linnan

Virkattu neuletakki lapselle

    Aloitin virkkaamisen keväällä lippapipoista jääneistä bambulangoista. Ja koska olen äärimmäisen huono arvioimaan menekkiä, eivät jämälangat riittäneet alkuunkaan, vaan

Kevään värit

  Huomaan hymyileväni yhä enemmän. Talven ankeus on poistumassa, aurinko paistaa vielä kotiin päästessäkin ja sokeriton elämä ei tunnu enää