| | | |

Helppo haamu naamiaispuku

 

IMG_8880

IMG_8901

IMG_8895

 

 

Lapset ilmoittivat päiväkodin naamiaisten lähestyvän. Uhkarohkeasti tiedustelin mitä pukuja on seuraavaksi ompelulistalla, ja hymy levisi huulilleni kun lapset ilmoittivat haluavansa olla prinsessa ja haamu. Kiitän onneani etteivät he halunneet olla krokotiilejä tai Elsa-kopioita.

 

Prinsessalle sopivan tyllihameen löytyessä jo kaapista, jäi mietittäväksi ainoastaan haamu. Tähänkin onneksi löytyi vanha valkoinen pöytäliina ja mustaa verkkokangasta vanhasta juhlamekosta. Leikkasin pöytäliinasta ympyrän, ja sen keskelle pääntien. Huppu syntyi pidentämällä isompaa pipokaavaa, ja silmät alikeompeluna. Mies tajusi lisätä vielä söpön hiuspannan, jotta lapsi ei aiheuta mielikuvia siihen toiseen hupputyyppiin.

 

Nopealla testikierrokselle haamua pelästyi useampikin talon lapsi. Vanhasta lakanasta on moneksi, ja kiitos vain lapselleni vielä kerran tästä aivan loistavasta toiveesta.

 

IMG_8914

IMG_8868

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *