|

Kangaspalat lasten iloksi

IMG_7663

 

IMG_7656

IMG_7653

IMG_7661

 

Olin menneellä viikolla flunssaisten lasten kanssa kotona ja päätin kaivaa kangassilppujani lasten iloksi. Iloa siitä syntyikin, lapset halusivat tehdä prinsessat. Isompi osaa jo leikata ja liimata itse, pienempää hieman avustin.

 

Olen vienyt pariinkin otteeseen isoimpia tilkkujani päiväkotiin. Määrärahat ovat kaikilla tiukilla ja hyvälaatuiset kankaat tulevat heillä kuulemma aina käyttöön. Ihan pienimpiäkään tilkkuja ei siellä välttämättä tarvita, mutta kannattaa kysyä oman päiväkodin tai koulun tilannetta. Iso pussi tilkkuja saattaa olla heille pelastus.

 

Ajan saa hyvin kulumaan tilkkujen kanssa myös kotona. Niistä voi tehdä prinsessoja, tauluja tai vaikka kortteja. Lapsen mielukuvitus on rajaton!

 

IMG_7697

IMG_7700

IMG_7693

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *