-Supersuositut käsityöohjeet

Kesäheila

IMG_4769

IMG_4809

IMG_4729

IMG_4615

 

Olen ihastunut aika syvästi. Rakkautteni on syventynyt nyt näin kesän aurinkoisina iltoina yhteisillä kävelyillä. Vain minä, itikat ja puolisalaiset iltakävelyt.

 

Eilen olin salaa onnellinen kun IsoSisko unohti perintöhattunsa joutsenlammelle ja “jouduin” lähtemään noutamaan sitä juuri kauneimpien auringonsäteiden valaistessa maisemaa. Hattu löytyi, ja minä sain lähes täydellisen kävelyn uuden ihastukseni kanssa parhaissa maisemissa.

 

IMG_4559

IMG_4538

IMG_3499

 

Canon 6D.

Täydellinen kumppani kesäiltoihin.

 

Olen kuitenkin huomannut kuvaamisen olevan yksinäistä puuhaa. Lapset eivät suostu toteuttamaan villeimpiä pyyntöjäni, tai edes niitä pienimpiä. Oikeastaan tekevät täysin päinvastoin mitä pyydän, ja pahimmillaan juoksevat pois ennen kuin ehdin kaivaa kameraa esiin.

 

Huomaan kaipaavani kuvausseuraa. Haahuilijaa yhteen nurkkaan tai kättä pitämään höyhentä oikeassa valossa. Höpöttelyseuraa autioille kuvauspaikoille. Lastenvahdin saaminen iltayhdeksältä on utopistinen ajatus, joten tähän asti olen haahuillut Canon heilani kanssa yksin. Ja onneksi olen. Olen rakastunut tähän kaupunkiin aivan uudestaan, löytänyt paikkoja joista en ole tiennytkään ja paljon on vielä näkemättä.

 

Ihana kesä!

 

IMG_4602

IMG_4624

IMG_4651

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Kasityokekkerit Logo 2

Käsityökekkerit-uutiskirje

Haluaisitko saada säännöllisesti käsityövinkkejä ja -ohjeita sähköpostiisi? Tai tietoa uusista käsityötarvikkeista, uutuuksista ja alan muista kuohuttavista aiheista? Minulta on jo

Retrokaappi

Olohuoneen pienen remontin jälkeen haeskelin lipastoa erilaisilta kirppiksiltä kuukauden verran. Pari kertaa hienot lipastot oli viety juuri nenän edestä, ja