| | |

Itselle juhlavaan arkeen

IMG_1414

IMG_1419

IMG_1416

 

Haaveilin vielä viikko sitten uudesta kesämekosta. Sellaisesta jolla voi käydä ylioppilasjuhlissa, ja sellaisesta joka sopii myös työpaikalle. Tai torille, rannalle, Marttaretkelle tai kirpparikierrokselle kuumana kesäpäivänä. Joskus ilman helyjä ja juhlavina hetkinä mummon aarteiden kanssa. Siis sellainen täydellinen kesämekko.

 

Minä ompelin siis sellaisen. Keltaisen, ryppyisen, alle mahtuu maha tai ilman, rusketusraidat tai vaalea iho. Keltainen kangas on Noshin flamé 100% luomupuuvillaa, joka suorastaan pehmenee ihoa vasten. Kaavaksi valikoitui Mekkotehtaan Ruut. Kepeä kesämekko, ja minä hieman sovelsin sillä olen huono ohjeiden lukija. Todella huono lukemaan, mutta hyvä soveltamaan lennosta.

 

Ja onhan se kesämekko. Helmat hulmuavat arjessa, juhlassa, rannalla, kaupassa ja hiekkalaatikon reunalla. Keveät helmat kesätuulessa.

IMG_1245

IMG_1412

 

Similar Posts

4 Comments

    1. Kiitos Piia! En ole vähään aikaan ommellut itselleni käyttövaatetta ja tuntui todella mukavalta tehdä itsellekin jotain. Sutjakkuus on seurausta juoksuvimmastani, nyt vetelen jo hyppynarulla töissä tauoillakin joten parempi olisikin näkyä jossain. Mutta mekon malli peittää kyllä ne mahdolliset makkaratkin.

  1. Hei, näyttääpä hyvältä tuo Ruut-mekko. Itsekin kaavailin sellaisen ompelevani, mutta aika tuntuu katoavan näinä valoisina alkukesän päivinä. Pihalla ja ulkona tapahtuu niin paljon ettei malttaisi koneen ääreen pysähtyä. Melkein toivoisi, että viikonloppuna sataa =) Ritu

    1. Kiitos Ritu! Minäkin itseasiassa toivon välillä sateisia viikonloppuja, että saisi ompeluaikaa. Jaan siis tuskasi tuosta ajan puuttumisesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *