| | |

Lampunvarjostin vanhoista pitseistä

IMG_6135

IMG_6130

 

Hamstraan kipputoreilta vanhoja pitsejä. Kengät, laukut tai muut eivät yleensä inspiroi kirppareilla minua tarpeeksi, mutta kasa perikunnan myymiä pitsiliinoja alle euron kappaleelta saa minut hengästymään onnesta.

 

Pitsiliinassa yhdistyy vanha käsityön taito ja historia, sekä nykyaika ja kierrätys. Suurimman osan pitsiliinoista käytän uudelleen mekoissa tai muissa vaatteissa. Jostain syystä tiettyjen väriset liinat eivät kuitenkaan ole tulleet käytetyksi ja päätin järjestää pitsilokeron hieman uudelleen. Ennen vappua mies kävi ostamassa jättikokoisia ilmapalloja ja läträsin kokonaisen liimapurkin nähin pitseihin.

 

Monenkin eri sattuman ja virheen jälkeen pitsit kuitenkin kuivuivat ja liimauskin kesti parista kaatumisesta huolimatta. Sopivasta paikasta kiisteltiin pari viikkoa ja ilmeisesti vieläkään ei ole täydellistä. Oikeastaan paras tämä olisi vähän eri värisillä pitseillä, ainakin meidän olohuoneeseemme. Siitä syystä lamppu etsii nyt uutta kotia. Lasten mummon kesäkoti on nyt ensimmäisenä kokeilulistalla ja toivottavasti saa hyväksynnän muuttaa.

 

Pitsikästä sunnuntain jatkoa!

031

030

Similar Posts

One Comment

  1. Saa hyväksynnän. Saattaa sopia paremmin Riitan-kammariin väritykseltään, mutta joka tapauksessa ilolla vastaanotetaan. Sopii Betlehemin kesäkodin tunnelmaan oikein hyvin. Jos löytys viininpunaista pitsiä mummon eteisen lampuksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.