| | | |

Nopea tyllihame ilman ompelua

_c_vappu_.jpg

IMG_5989

IMG_6008

IMG_6020

IMG_5967

 

Luon itselleni paineet joka kerta kun lapsi saa pukeutua päiväkotiin tai syntymäpäiväjuhlille. En halua kerryttää kaappeihin selkeitä naamiaispukuja, vaan parempi luoda puvut asusteilla tai muuten tuunaamalla. Ja siinä sitten taas mietitään mitä tällä kertaa tekisi. Tai ollaan tekemättä.

 

Kevään ensimmäinen hiiripuku ei kelvannut lapselle enää vappukesteille, mutta onneksi muistin kaapin perukoilla majailevan morsiusneidon puvun 25 vuoden takaa. Tylliä riitti vallan mainiosti kahteen pieneen tyllihameeseen, ja päähineiksi vielä samaa sarjaa “kruunut”. Nyt meillä on sitten kaksi jääprinsessaa, ja näitä voi helposti käyttää jatkossa eri vaatteiden kanssa ties missä juhlissa.

 

Hameissa on ommeltu vain vyötärökuminauhan päät yhteen. Tämä ohje on niin simppeli, että ompelukoneen kanssa taistelevakin siis selviää ilman koko konetta. Minä tein hameet ja videon samaan aikaan kun lapset katsoivat Pikku Kakkosta, joten kovinkaan vaikeaa tämä ei ole. Isompi lapsi voi tehdä hameen jopa itse itselleen.

 

Tarvikkeet:

tylliä 3-5m

kuminauhaa vyötärölle lapsen vyötärön mitan verran

Innostunut prinsessakokelas (meiltä puuttui se innostus)

 

Muitakin videoita ja ohjeita voi käydä kurkkaamassa Mehukekkereiden Youtube sivulta. Hauskaa vappua!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *