Laatikkotunika

 

IMG_5254

IMG_5291

 

Varustauduin pääsiäisen juhlapyhiin ompelemalla jotain itselleni. Kahden vesirokon jyllätessä maaliskuussa vieraanamme jäi pääsiäisen suunnittelu ihan viime tinkaan. Siinä vesirokkojen lomassa ehti kuitenkin jopa vähän ommella, ja Noshin tumma keltainen ja vaaleampi harmaa joustocollege pääsivät vihdoin käyttöön laatikkotunikan muodossa.

 

Olin iskenyt silmäni Mainion ja Marimekon muodottomiin tunikoihin. Tiedättehän ne laatikot ilman vyötäröä, oikeita olkapäitä tai mitään muutakaan linjaa. Sellaisen kanssa kun ei haittaa syökö vähän ylimääräisiä suklaita, tunika mahtuu päälle myös pääsiäisen jälkeenkin.

 

Supermukavan pehmeä oloasu niin töihin kuin kotiinkin. Yritän tehdä kaappiini vain helppoja vaatteita jotka sopivat moneen eri tilanteeseen, ovat helposti yhdisteltävissä jo kaapissa oleviin vaatteisiin, ja sellaisia joista voi muokata jotain vielä mahdollisten kulumisten ilmetessä. Minä näen tässä jo tahra-taskun tuolla jossain helmassa.

 

Mehukekkerit toivottaakin tässä samalla mukavaa pääsiäistä myös ruutujen sille puolelle. Suklaat ja virkkuukoukut matkassa!

 

IMG_4964

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Farkkureppu

Puolen vuoden ajan tänne blogiin on ilmestynyt näin viikonloppuisin jonkinlainen vinkki kuinka kierrättää oman kodin tekstiilijätteet. Tämä koskee niin sisustustavaraa,

Ohjeita asusteisiin itse tehtynä

  Tervetuloa #asustelokuu ! Elokuu on siis täällä, ja tässä kuussa keskitytään asusteisiin. Wikipedian mukaan asusteet voidaan jakaa kahteen kategoriaan.