| | | |

Kylpytakit lapsille

IMG_4440

IMG_4225

 

Viikolla kymmenen lasten toive ajoi muiden ompelusten edelle. Jo parin kuukauden ajan IsoSisko on pyytänyt itselleen kylpytakkia pieneksi käyneen huppupyyhkeen tilalle. Sunnuntaisista saunailloistamme alkoi tulla jo hieman painostavia, joten kaivoin vihdoin kaapista vihdoin miehen ikivanhan kylpytakin muokattavaksi.

 

Leikkasin kylpytakin keskeltä kahtia, leikkasin hihat irti ja puolitin nekin. Käytännössä lapsen takki on siis melkein neliö, ja taakse ompelin vielä laskoksen keräämään leveyttä niskasta kasaan. Takit huolittelin kaapista löytyneillä vinonauhoilla, ja huput ompelin vanhasta pyyhkeestä. Tästä syystä niiden sävy hieman poikkeaa takin muusta kankaasta, mutta lapset eivät sitä edes huomanneet.

 

Kylpytakki on helppoa ommeltavaa. Itse ompelin saumat pelkästään saumurilla, ja oikeastaan käytin koko alkuperäisen kylpytakin osat hyväkseni. Lapset ovat vihdoin hyvinkin tyytyväisiä kylvyn jälkeen, ja minä sain vaatekomerosta yhden vaatteen pois kokonaan.

 

 

IMG_4445

IMG_4438

IMG_4481 IMG_4483

IMG_4447

Similar Posts

2 Comments

    1. Kiitos Laura! Mustavalkoinen oli haaveissa, mutta menettelee nämä näinkin. Lapset on kovin iloisia siitä tiedosta että saivat käyttää isin vanhaa kylpytakkia, molemmat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *