| | |

Istutukset terassille

 

IMG_4762

IMG_4833

IMG_4836

 

Joka vuosi herään asiaan vasta maaliskuussa lumien sulaessa. Joka vuosi ostan pussin persiljan siemeniä vaikka edellisvuotisen pussinkin pohjalla on vielä vähän. Lähes aina tuskailen varjoisen pihan mahdottomuuksia ja kissojen verkon antamia erilaisia inspriaatioita. Ja usein lapset haluavat liata kätensä minun puolestani. Tänä vuonna jopa mies oli kaikista innokkain.

 

Ostimme siis taas lisää siemeniä. Aiomme panostaa niihin vanhoihin tuttuihin yrtteihin, kesäkurpitsaan ja ehkä vähän kurkkuihinkin. Suurin innostus alkaa kuitenkin silloin kun pienet vihreät päät kurkistavat mullan alta. Keittiön ikkunalle on tunkua ja aina joku menehtyy kesäkuun alun hallan öihin. Tuttu juttu, silti niin jännittävää joka vuosi.

 

Joku toinen kesä yksikin kesäkurpitsa grillissä on jo saavutus. Toisena kesänä basilikaa saa heittää joka ruokaan eikä se siltikään lopu, ja jonain kesänä kasvaa vain tilli. J jotain kasvaa kuitenkin aina. Ja jos ei muuta, niin kissoille ainakin ohraa ja vehnää terassille. Kevään kutsuhuutoja on huudeltu jo verkon takaa ja takapihan fasaanit herättävät ennen herätyskelloa. Kevät!

Samankaltaiset artikkelit

5 Kommenttia

  1. Tämä sun blogin ulkoasu on aivan ihana! Simppeli ja tuo leidi tuolla orrella istumassa on loistava. Ootko itse tehny sen limonaadilikan? 🙂

  2. Ihania kevätpuuhia! Minäkin kävin tänään ostamassa multapussin, joten ehkä meilläkin kohta päästään istuttamaan ainakin rairuohoa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *