| | |

Vyölaukku farkusta

 

IMG_4049

IMG_4045

IMG_4052

IMG_4046

Viikolla kahdeksan kaivoin joulukalenterista ylijääneitä taskuja ja ompelin itselleni töihin avustajan. Liikun töissä välillä työpisteiden välillä, ja joskus mukanani pitäisi kulkea kolmekin puhelinta. Tarvitsin siis taskuja.

Farkkujen lahkeet on helppo käyttää lähes mihin vaan. Taskuille on vaikeampi keksiä käyttötarkoituksia, mutta yhteen tällaiseen pussukkaan saa tuhlattua kuitenkin yhden farkun takataskut. Vuoriksi ompelin vanhaa lakanaa, joka sama toistuu myös vyössä. Omiin jalassa oleviin farkkuihin taskun voi kiinnittää vaikka erillisellä lukolla, mutta omien mekkojeni kanssa taidan käyttää näitä puuvillavöitä.

Toinen näistä on päässyt viime viikolla jo testiin työpaikalle. Se toimi vallan mainiosti, ja sisälle mahtuu kesällä myös vesipullo. Tämä on siis näppärä ja nopea tapa saada vähän lisää taskuja arkikäyttöön, sopii hyvin esim. eläinten kanssa harrastamiseenkin.

Similar Posts

5 Comments

  1. No nyt on vihdoinkin saatu vyölaukusta taas trendikäs! Upea! Tuollaisen kanssa kehtais koirankin kanssa treenata pitkin kyliä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *