|

Ekologinen paketointi

IMG_1873

IMG_1844

IMG_1840

 

Aloitamme yleensä lahjojen paketoinnin varhaisessa vaiheessa. Joko jouluun kuuluu paljon postittelua, tai sitten paljon kyläilyjä jotka aloitetaan jo hyvissä ajoin ennen aattoa. Lahjojen sisältöjä en vielä paljasta, mutta paketointivinkit voin hyvinkin antaa. Säästeliäät sellaiset.

Pyrimme olemaan niin lahjoissa kuin paketoinnissakin säästeliäitä luontoa ja lompakkoa kohtaan. Paikasta toiseen reissaamiseen myös kuuluu, ettei paketteja ehdi ihastelemaan kuusen alla, joten tuntuu suoranaiselta vääryydeltä heittää järkyttävä määrä lahjapaperia roskiin parin sekunnin ihailun jälkeen. Siksi tänä(kin) vuonna kaikki meiltä lähtevät lahjat on paketoitu kierrätysmateriaaleihin. Toiset saavat pahvilaatikoita, ja toiset kuukauden vanhoja uutisia samassa paketissa.

Näppärä paketointivideokin (kiitos Hääräämö!) osui silmiin kuin tilauksesta, ja tällä keinolla saimme kasan paketteja kasaan jo viime viikolla. Toinen rypistys on tänään, sillä osa lahjoista on vielä toki ompelemattakin. Stressiä ei onneksi ole hitustakaan, toivottavasti ei teilläkään.

Mukavia paketointihetkiä, muistakaa ottaa joulusuklaat siihen käden ulottuville 😉

(tämä postaus on osa Käsityöblogien joulukalenteria, lisää käsityövinkkejä näet Käsityöblogit facebook-ryhmästä)

Similar Posts

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.