|

Instagramissa

Tämä vuosi on kuukautta vaille valmis. Viime vuoden viimeisenä päivänä lupasin postata blogini nimissä yhden kuvan päivässä. Alkukankeuksien jälkeen huomasin ettei tämä onnistu blogin fb-sivujen kautta, sillä kännykkäni ei suostunut siinä minkäänlaiseen yhteistyöhön. Päätin siirtää haasteen Instagramiin, ja siellä se onkin pysynyt koko vuoden.

Mukana on ollut ilon ja vähän surunkin hetkiä. On ollut päiviä jolloin kuvaaminen ei juuri inspiroi, ja toisina päivinä taas kuvat tulevat kuin itsestään. Lumiani kamera on suoraan sanottuna surkea, ja Lumiaan saatavat päivitykset ja Instagram sovellukset vielä heikompia. Nyt olen kuitenkin löytänyt jonkinlaisen tasapainon.

 

Joinain päivinä kuva on saattanut tulla vain facebookin puolelle, mutta syksystä lähtien olen postannut lähes kaiken pelkästään Instagramiin. Eilen koin suuren yllätyksen, kun Tuplajuttu-blogin Nea oli tehnyt ohjeellamme paahdettuja pähkinöitä. Inspiraatiot toimivat siis tehokkaasti, ja itsekin saan suuresti inspiraatiota muilta bloggaajilta ja ystäviltäni juuri kuvien kautta. Esimerkiksi ruokakuvat auttavat paljon oman viikon ruokalistan suunnittelussa.

Ensi vuodelle en ole vielä keksinyt sopivaa haastetta. Oi Mutsi Mutsi kuvasi viime vuonna itsensä kerran viikossa lapsen kanssa, ja se voisi olla ehkä haaste joka olisi tarpeeksi mielenkiintoinen. Kuva päivässä tuntui olevan itselleni turhan haasteellista, vaikka toisaalta ehkä kuvia tulee julkaistua ensi vuonna myös reippaasti. On kuitenkin päiviä jolloin aina kuvaa ei saa otettua, enkä tykkää väkisin otetuista kuvista.

Nyt kysynkin mitä te haluaisitte nähdä? Lisää kuvia keskeneräisistä ompeluhommista, enemmän lapsiarkea vai kaikkea tätä sekamelskaa kuin nytkin?

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *