Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Roosa-nauha huutokauppa

7.10.2014

 

Oma kahden kuukauden kangasostolakkoni ei ihan pitänyt. Aika viimeisillä metreillä (!) sorruin kuin sorruinkin, ja tämän lupaa teille hyvää. Tällä kertaa kuitenkin hieman pyörrän lupaustani, enkä järjestänytkään teille arvontaa. Sen sijaan päätin lahjoittaa arvottavan mekon huutokaupattavaksi, ja tuotto menee kokonaisuudessaan rintasyöpätutkimukseen Roosa-nauhan lahjoituskassaan.

Huutokauppa järjestetään Facebookissa tämän viikon perjantaina, eli 10.10 klo 10-20.00 välisenä aikana. Tarkemmat ohjeet löydät suoraan ryhmän fb-sivuilta.

Itse tulen tekemään kyllä huutoja myös. Kaikki ihanuudet eivät ole vielä esille, vaan ompelijoilla on mahdollisuus ladata tuotteita vielä torstaihin asti. Omani latautuu sinne näinä hetkinä, eli tämä koon 104cm mekko on huutokelpoinen perjantaita varten. Tehdään hyvää yhdessä!

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.