-Supersuositut käsityöohjeet

Kranssista keski-ikään

IMG_9507

IMG_9505

IMG_9511

En tajunnut sitä vielä ilmottautumisvaiheessa. Siinä vaihessa kun työt nököttivät vierekkäin valmiina portailla kuvattavana enkä löytänyt omaani muiden seasta, välähti se sitten tajuntaan. Minun käsityöni ovat keski-ikäistyneet, ja sen johdosta minä olen vanhentunut ainakin kymmenen vuotta.

Kävin siis tekemässä kranssin jos toisenkin Marttojen pajassa. Mitä ihanaa yhdessä oloa, toisilta oppimista ja uuden kokeilua. Olen toki tehnyt seppeleitä, vääntänyt pajua mekon muotoon ja tehnyt kaikenlaisia käsityötä pienestä pitäen. Ensimmäistä kertaa ripustin sellaisen kuitenkin ulko-oveeni. Tosin eihän minulla ole ollut ulko-oveakaan kuin vasta pari vuotta, ja sekin taitaa virallisesti olla taloyhtiön ovi.

Tein niitä kuitenkin  kaksi, kun nyt vauhtiin pääsin. Toinen saattaa kuivua oudon näköiseksi, joten aloitin jo heti tällä jouluisemmalla. Pienempi lapsi oli apurinani, ja kantoi tämän kotiin asti. Nyt hän ilmoittaa siis tehneensä koko kranssin.

Kaikki materiaalit on kerätty luonnosta rautalankaa lukuunottamatta. Maksoin kuusi euroa kurssista, joten halvaksi tuli. Ja olipa muuten hauskaa!

 

IMG_9542

IMG_9536

IMG_9535

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.
Orvokkipelto Kaarrokepaita Kirjoneule Ohje

Käsityökekkerit 2020

Supersuositut käsityöohjeet kiinnostivat pandemian aikaan paljon. Mitkä olivat Käsityökekkerit-sivuston luetuimmat ohjeet, ja paljon sivuilla kävi lukijoita?

Lue lisää »

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Miniryijyt ja matot kudontakehyksellä

Miniryijy saatu, yhteistyössä Kässäkerho Pompom   Olen jo pitkään ihaillut ryijyjen uutta tulemista. Unikuun terapiahuone on esitellyt aivan mahtavia miniryijyjä,

Ovikranssi jämälangoista

  Joulu on tunnetusti ovikranssien aikaan. Tänä vuonna käsityöblogeja on villinnyt haaste pyöritellä jämälangoista kransseja, ja samaa päätin kokeilla myös

Synttärikoristeet kaapin antimista

  Tällä viikolla juhlimme nelivuotiasta. Niin, en vieläkään ymmärrä miten siitä rääpäleestä on jo kasvanut tyttö jonka hiukset kasvaa nopeammin

Hiuslenkkien uudelleen muotoilut

Huomasin innostuneena (ja vähän kauhistuneena) miten Isosiskon hiukset ovat jo tuplasti paksummat kuin minun ja PikkuSiskon hiukset yhteensä. Niitä tarvitsee