-Supersuositut käsityöohjeet

Kranssista keski-ikään

IMG_9507

IMG_9505

IMG_9511

En tajunnut sitä vielä ilmottautumisvaiheessa. Siinä vaihessa kun työt nököttivät vierekkäin valmiina portailla kuvattavana enkä löytänyt omaani muiden seasta, välähti se sitten tajuntaan. Minun käsityöni ovat keski-ikäistyneet, ja sen johdosta minä olen vanhentunut ainakin kymmenen vuotta.

Kävin siis tekemässä kranssin jos toisenkin Marttojen pajassa. Mitä ihanaa yhdessä oloa, toisilta oppimista ja uuden kokeilua. Olen toki tehnyt seppeleitä, vääntänyt pajua mekon muotoon ja tehnyt kaikenlaisia käsityötä pienestä pitäen. Ensimmäistä kertaa ripustin sellaisen kuitenkin ulko-oveeni. Tosin eihän minulla ole ollut ulko-oveakaan kuin vasta pari vuotta, ja sekin taitaa virallisesti olla taloyhtiön ovi.

Tein niitä kuitenkin  kaksi, kun nyt vauhtiin pääsin. Toinen saattaa kuivua oudon näköiseksi, joten aloitin jo heti tällä jouluisemmalla. Pienempi lapsi oli apurinani, ja kantoi tämän kotiin asti. Nyt hän ilmoittaa siis tehneensä koko kranssin.

Kaikki materiaalit on kerätty luonnosta rautalankaa lukuunottamatta. Maksoin kuusi euroa kurssista, joten halvaksi tuli. Ja olipa muuten hauskaa!

 

IMG_9542

IMG_9536

IMG_9535

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Valokuvat esille

  Olen ollut nykyisessä työpaikassani nyt reilu kolme vuotta. Olen sen kolmen vuoden ajan vaihtanut työpistettä ja työpöytää kyllä säännöllisesti,

Kotileikki-kirjan valloittavat ohjeet

    Sain joku aika sitten Atenalta kutsun uuden käsityökirjan julkaisutilaisuuteen. Valitettavasti en päässyt paikalle, mutta kirja pääsi yllättämään minut