| | | | |

Herkkuvinkit Halloweeniksi

IMG_9728

IMG_9901

_c_lastenjuhlat_.jpg

Kun olimme selviytyneet mustista hautajaisista, oli aika kaivaa kaapista Mustat Jaffat muidenkin maisteltaviksi kera helppojen herkkujen. Kätevä äiti toteutti lapsen toiveen jäätelöstä lahjapaketissa, eli helpoin kakku lapsen kanssa tehtäväksi on toki jäätelökakku. Lisäksi se tekee kauppansa aika hyvin kaiken ikäisille vieraille.

Ensimmäinen versio oli vain laktoositon. Toiseen versioon pistin parastani, ja tein munattoman, maidottoman ja gluteenittoman jäätelökakun. Jäätelökakun pohjalla on gluteenittomia keksejä, ja jäätelöinä vadelmasoijajäätelöä sekä lakritsasoijajäätelöä. Kakkujen kaveriksi tein myös pari eri versiota Rocky Roadeista, jotka nekin upposivat niin lapsille kuin aikuisillekin.

 

_c_halloween_.jpg

IMG_9768

 

Tarkka raatimme maisteli uutta jaffaa mielenkiinnolla. Mustaa jaffaa vertailtiin keltaiseen jaffaan ja eri cola-merkkeihin, ja sitä maistoi niin lapsi kuin isovanhemmatkin. Kaikki tarjolla olleet pullot loppuivat nopeasti, ja maku sai hyväksynnän monesta suunnasta. Itse juon limsaa näin juhlilla ja kipeänä ollessa, ja colaa inhoavana ihmisenä oli hassua juoda hyvän makuista mustaa limsaa. Tässähän ei maistu siis ollenkaan cola, vaan on musta versio Jaffasta. Sopii erityisesti näin Halloweeniksi, mutta miksi ei myös muihin juhliin tai saunan jälkeen.

Musta Jaffa voi olla mukana myös sinun lapsesi synttäreillä. HopLop ja Musta Jaffa järjestävät yhteistyössä monsterisynttäreitä, jolloin äiti taitaa päästä helpoimmalla kun siivoaminenkin jää toisten mietittäväksi.

Nyt viikon ajan yksi teistä voikin voittaa rannekkeen HopLoppiin jättämällä kommentin tämän tekstin kommenttikenttään. Joko olet maistanut Mustaa Jaffaa, ja mitkä on sinun Halloween vinkkisi?

Nämä meidän koristeemme ovat lasten käsialaa. Isompi leikkasi ja liimasi, pienempi väritteli enemmän tai vähemmän. Tyylikkäät, ja varmasti lasten näköiset. Vinkit siihen kurpitsaan löytyy edellisestä postauksestani.

Arvonta suoritetaan 30.10. klo.21:00, eikä sen jälkeen tulleita kommentteja oteta huomioon. Palkinto toimitetaan voittajalle yhteistyökumppanin toimesta. Jätäthän siis sähköpostiosoitteesi, se ei näy muille.

 Yhteistyössä

 Hartwalla Musta Jaffa ja Hoplop

blogirinki_logo

Similar Posts

12 Comments

 1. Ihania koristeita! Parasta on, kun lapset saa osallistua itse, omin käsin tekemällä. Ja jätskikakku näyttää tosi herkulliselta. Mustaa Jaffaa olen maistanut, jännä juoma, maistuu keltaiselle Jaffalle mutta näyttää Kokikselta 😀

 2. Ollaan maistettu mustaa jaffaa joskus kauan sitten kun sitä oli myynnissä. Täytyy varmasti ostaa sitä lasten synttäreille jotka ovat halloween-teemalla 🙂

 3. Mukaan arvontaan. Lapsi onkin kinunnut mustaa limsaa ja colaa en pikkulapselle anna niin tuotapa voisinkin ostaa testiin. 🙂

 4. mukana,ei olla maistettu limua.halloweeniksi riittänee jotkut hirviöjutut ja kurpitsa oottaa koverrusta

 5. Kivannäköiset tarjottavat. Ja totta että tuo jäätelökakku taitaa olla ainoa kakku joka uppoaa lapseen kuin lapseen parhaiten!
  Noita lepakoita pitää meidänkin askarrella, kiitti vinkistä. 🙂

 6. Olen maistanut ja hyvää oli =)! Minun herkkuvinkkini on hämähäkkimuffinit, muffinssin päälle mustaa kuorrutetta ja lakunauhaa jaloiksi.

 7. Enpä ole maistanut, mutta pakkohan sitä on maistaa! Pitää keksiä päiväkotiin jokin Halloween-naamiaisasu, mikä ei ole turhan pelottava. Joten tässä tulee Halloweenvinkki sellaselle, joka ei osaa tehdä mitään käsillään (kuten siis minä): Ompele johonkin paitaan kiinni kaupasta saatavia muovisia pieniä hämähäkkejä, käärmeitä, ötököitä. Eiköhän se riitä naamiasiasuksi 😀

 8. On tullut maisteltua, täytyy kyllä myöntää, että itse pidän enemmän jaffasta keltaisena ja colasta colana 🙂 Meillä ei juhlita halloweenia, mutta kynttilät saatamme sytyttää pyhäinpäivän vuoksi.

 9. Arvontaan osallistuisin.
  Mustaa jaffaa ei ole tullut koskaan maistettua.

 10. Limua taisin maistaa joskus, mutta ei tainnut olla mikään lemppari, kun ei ole jäänyt maku mieleen. 🙂 Minun halloween-vinkki on skipata koko hössötys. Olen tähän asti onnistunut välttelemään kyseistä “juhlaa” ja olen hyvin tyytyväinen tilanteeseen. Voi olla, että muutaman vuoden kuluessa (kun lapset kasvaa ja joudun itse palaamaan työelämään) käännän kelkkani, mutta näillä mennään vielä..

 11. Muistaakseni en ole maistanut!
  Halloween-vinkkini: Vaihda naamiaisasuja kavereitten kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *