|

Kyläilemässä

IMG_8791

IMG_8792

IMG_8795

IMG_8803

IMG_8861

 

IMG_8901

Olemme jotenkin ajatuneet tilanteeseen, jossa perheen yhteisestä kalenterista seuraava tylsä ja suunnittelematon viikonloppu löytyy vasta marraskuulta. Tämän viikonlopun suunnitelmat vaihtuivat kuitenkin monta kertaa, mutta tylsästä ei voi puhua samassa lauseessa. Hieman designia, junailua, mahtavaa seuraa, kierrätyskankaita ja alkoholijuomia täydensivät työn täyteisen perjantaini. Olen vieläkin jotenkin hieman häkeltynyt koko illasta, joten siitä on tulossa vielä erittäin paljon lisämateriaalia myöhemmin.

Ei siis ihmekään etten ollut lauantaiaamuna kärppänä viemässä lapsia muskariin. Loppupäivän lepoilut menivätkin lasten leikkiessä sukulaisten kanssa, ja minä sain ihmetellä Instagramiin koukuttuneen sukulaisen supersuosittua tiliä hienoine kuvineen. Tukkakipuisena kerätyt neljä säkillistä omenoitakin pääsivät toivottavasti parempiin koteihin ja minä sain mietittäväksi mihin tuhlata kolme erittäin pientä valkosipulin alkua.

Tälle päivälle suunniteltu käsityöpiiri vaihtui sienimetsään ja kirppiskierrokseen. Muiden piiriläisten potiessa ties mitä tauteja minä suuntasin lapsen kanssa kirpputorille tuhoamaan vihdoin kangasostokieltoni. Niin vain retro vanha pussilakana lähti parilla eurolla matkaani, enkä tajunnut erhettäni kuin vasta kotona. Pitääköhän tässä siis kohta arpoa jo taas uudelleen?

Jottei maanantaiaamu iskisi liian kovaa päälle, kannattaa varuiksi lukea tuttavani ohjeistus elämälle. Ei ole helppoa olla nuori kansalainen, saati ruuhkavuosia poteva kolmekymppinen. Minun ruuhkani on kyllä huipussaan, mutta onneksi hetkeksi voi yhä istua alas ja selata edes kuvien kautta mitä tuli tehtyä. Kunnes taas mennään.

 

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.