| | | |

Kirpputorilöytöjä

IMG_8960

IMG_8967

IMG_8965

 

Kesäkuun pienen olohuoneen muodon muutoksen lomassa maalasimme myös tuulikaappimme. Vanha ei minkään beigen värinen maali oli kärsinyt hieman suurempiakin vahinkoja tuplarattaidemme säilytyspaikassa, ja ehostimme tuulikaapin nyt luovasti valkoisella värillä. Edellisten asukkaiden siihen jättämä Ikean vino naulakko lähti kuitenkin kierrätyskeskukseen, jonka jälkeen olen enemmän ja vähemmän etsinyt tilalle jotakin muuta.

Viikonloppuna se tuli vihdoin vastaan. Naulakko jostain 50-60-luvulta, ja vielä täysin meille sopivat. Aiemmat vastaavat ovat olleet kaikki liian pitkiä, mutta tämä yksilö lähti matkaani sen kummemmin harkitsematta. Samalla reissulla mukaan sattui myös vanha lakana, enkä todellakaan muistanut kangasostokieltoani tätä kantaessani kassalle. Ehkä tämä saa jatkossa toimia lakanana, niin en silloin riko sääntöjänikään. Lapsille taas löytyi samaa sarjaa hattu työkaverin kirpparipöydästä, ja on muuten sen verran hyvän mallinen yksilö että täytynee tehdä vastaavia itsekin lisää.

Myös oma myyntini kirpputorilla pari viikkoa sitten sujui erittäin mallikkaasti. Yksi jatkettava puinen lastensänky kaipaa tosin vielä uutta kotia, annan ilmaiseksi jos joku tulee vain noutamaan pois. Lisätietoja ja kuvia sähköpostilla.

 

Similar Posts

2 Comments

  1. Hei Veera, olisin kiinnostunut jatkettavasta lastensängystä – onko vielä vapaana?

    1. Moikka Salla, sänky on vielä vapaana, laitatko sähköpostia jos en ole iltaan mennessä muistanut? Kuva on myös Tori.fi:ssä miehen nimellä, hinta taitaa olla siellä vielä näkyvissä. Mutta jos tulet siis hakemaan niin saa ilmaiseksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.