-Supersuositut käsityöohjeet

Kirpputorilöytöjä

IMG_8960

IMG_8967

IMG_8965

 

Kesäkuun pienen olohuoneen muodon muutoksen lomassa maalasimme myös tuulikaappimme. Vanha ei minkään beigen värinen maali oli kärsinyt hieman suurempiakin vahinkoja tuplarattaidemme säilytyspaikassa, ja ehostimme tuulikaapin nyt luovasti valkoisella värillä. Edellisten asukkaiden siihen jättämä Ikean vino naulakko lähti kuitenkin kierrätyskeskukseen, jonka jälkeen olen enemmän ja vähemmän etsinyt tilalle jotakin muuta.

Viikonloppuna se tuli vihdoin vastaan. Naulakko jostain 50-60-luvulta, ja vielä täysin meille sopivat. Aiemmat vastaavat ovat olleet kaikki liian pitkiä, mutta tämä yksilö lähti matkaani sen kummemmin harkitsematta. Samalla reissulla mukaan sattui myös vanha lakana, enkä todellakaan muistanut kangasostokieltoani tätä kantaessani kassalle. Ehkä tämä saa jatkossa toimia lakanana, niin en silloin riko sääntöjänikään. Lapsille taas löytyi samaa sarjaa hattu työkaverin kirpparipöydästä, ja on muuten sen verran hyvän mallinen yksilö että täytynee tehdä vastaavia itsekin lisää.

Myös oma myyntini kirpputorilla pari viikkoa sitten sujui erittäin mallikkaasti. Yksi jatkettava puinen lastensänky kaipaa tosin vielä uutta kotia, annan ilmaiseksi jos joku tulee vain noutamaan pois. Lisätietoja ja kuvia sähköpostilla.

 

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

2 thoughts on “Kirpputorilöytöjä”

    • Moikka Salla, sänky on vielä vapaana, laitatko sähköpostia jos en ole iltaan mennessä muistanut? Kuva on myös Tori.fi:ssä miehen nimellä, hinta taitaa olla siellä vielä näkyvissä. Mutta jos tulet siis hakemaan niin saa ilmaiseksi 🙂

      Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Itse tehty minttutee

  Viime kesänä ostin hetken mielijohteesta puskan minttua, istutin sen ruukkuun ja jäin odottamaan. Jokunen viikko myöhemmin kiitin onneani etten

Uusi teemuki, kotimaista keramiikkaa

Olen kesän mittaan haaveillut uudesta teemukista. Sen tulisi olla tarpeeksi iso, miellyttää silmää ja näyttää hyvältä instakuvissa. Sen tulisi jotenkin

Omppukausi

  Haaveilin kerrostaloissa asuessani pitkään omasta omenapuusta. Nyt kun saan tänä kesänä taas jättimäisen sadon sekä oman että taloyhtiön puista,

Likaisen paidan tuunaus

    Likaisia paitoja löytyy varmaan muidenkin lasten vaatekaapeista. Sellaisia tahroja jotka ei vaan lähde pesuista ja sappisaippuoista huolimatta pois,