| |

Hukkamekot

hukka2 IMG_8874

IMG_8940

 

Joskus ihan vain kangashimoissaan sitä ilmeisesti tekee heräteostoksen, josta ei ole jälkikäteen mitään muistikuvaa. En muista tehneeni ostosta viime joulukuussa, mutta niin vain sekin kangas saapui postiluukkuuni syyskuun alkupäivinä. Kun olin alkujärkytyksestä selvinnyt, tajusin että suunnitelmat ja varsinkin lapset ovat kasvaneet sitten joulukuun kangastarpeiden. Enää ei vajaa metrin pala riitä juuri mihinkään, mutta nyt laitettiin riittämään.

Kun mekot olivat nappeja vaille valmiita, ilmoittaa lapsi ettei suostu pitämään mekkoa. Sen voi kuulemma myydä jollekin toiselle lapselle, eikä PikkuSiskokaan ehkä tarvitsisi omaansa. Viikon ajatustyön jälkeen sain kuitenkin suostuteltua lapsille Hukat päälle, mutta vain rusinoiden voimin. Tämänkään jälkeen lapsi ei vielä lämmennyt, mutta ainakaan vielä Hukkaa ei ole myyty toiselle lapselle. Saa siis nähdä jatkaako Hukat tästä meiltä vielä matkaa hyvinkin pian, uskosin että näistä silti kuullaan vielä.

 

hukka  IMG_8932

Similar Posts

6 Comments

  1. Ihanat!! Jos hurmaavat hukat meinaa jäädä käyttämättä, niin APUS huikkaa heti ekana mulle ja ostan ne pois kuleksimasta. Mieluiten molemmat mutta edes yhdenkin! 🙂

    1. Huikkaan! Ajattelin nämä pienemmän lapsen synttäreille, joten jos ovat käytössä edes sen kerran päällä niin ei auta toivoa kuin että siihen ei sitten tule tahroja jotka ei lähde pois 😉

  2. Ihania mekkoja, mutta voi mikä söpöläinen ja iso tyttö teidän pienemmästä neitokaisesta on kasvanut (eikä ihana mekko haittaa tässä ollenkaan)! Yleensä luen puhelimella, niin kuvat jää pienemmiksi eikä kasvua jotenkin huomaa.

    1. MOikka Nanne,

      no pienemmästä on tosiaan kasvanut yksi söpöläinen. On vielä niin hauska persoona, että ihan naurattaa joka päivä. Laulaa jo lauluja, ilmoittaa kovaan ääneen kaikkien perheenjäsenten ilmavaivoista ja kiipeää tyylikkäästi hakemaan ruokaa aina kun on vähänkin nälkä. Ja tekee isompia palapelejä kuin siskonsa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *