Hippalot 2014

IMG_6756

IMG_6707

IMG_6704

IMG_6754

IMG_6716

IMG_6712

 

Rakastan Hämeenlinnaa joka kesä aina hitusen enemmän. Kun muuten niin tylsähkössä kaupungissa järjestetään lapsille omat taidefestivaalit vuosi toisensa jälkee, ei tässä voi kuin nauttia antimista. Olen nyt kahtena päivänä pyöräillyt lasten kanssa nauttimaan leikeistä, musiikista, teatterista ja herkuista koko päiväksi. Siltikään emme ole nähneet läheskään kaikkea, ja lapset haluavat vielä lisää. Niin haluan minäkin.

Tämän kesän lasten suosikki tuntui olevan leikkipaikka festivaalialueen edessä. Aikuisten järjestämää leikkiä, keppaheppirataa, tunneleita ja pomppimispisteitä ei voi olla rakastamatta. Ilmaiskonserttien, teatteriesitysten ja työpajojen välissä leikkiradat tuntuivat innostavan aina uuteen alkuun, joten tänäänkin nautimme eri leikeistä ainakin parin tunnin ajan pitkin päivää.

 

IMG_6739

IMG_6706

IMG_6763

IMG_6637

IMG_6697

 

Lasten kasvaessa Hippaloista nauttii joka vuosi enemmän. Kun kotiin ei tarvitse tulla päiväuniajaksi ja lounaaksi voi vetäistä vaikka pikaisen keiton tai piirakan palan kahviosta, ei Hippaloilta ole oikeasti mikään kiire kotiin. Tänään päivän päätteeksi nautimme vielä tuulisen teatteriesityksen, jonka pienempikin jaksoi katsoa silmät pyöreänä alusta loppuun.

Omat yli kymmenen vuoden takaiset festarit lämpimine aamukaljoineen ovat vaihtuneet nyt pillimehuihin ja piirtelyyn munkin syönnin lomassa. Näin festareiden puolessa välissä on pakko ympyröidä jo nyt täyteen merkattuun ohjelmaan vielä lisää merkintöjä. Askartelua, muskaria, kirppistä, nukketeatteria, lautapelejä, musiikkia ja lopuksi päänäytöksenä vielä sirkusta. Jotain jää silti väliin, mutta ensi vuonna sitten taas lisää. Me kyllä tulemme taas, kiitos Hippalot!

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *