| |

Uudet valkoiset

IMG_6447

IMG_6401

IMG_6430

IMG_6354

Helle on ollut jopa nautinnollista. En valita ollenkaan, eivätkä lapsetkaan. Pyöräilyä, uimista, kirpputoreja, eväitä kesken retken ja päiväunien unohtamisia. Kesälomalla saa tehdä mitä vaan. Lapset pysyvät valkoisina oikeilla aurinkorasvoilla, ja pienemmän ruokavaliosta puuttuu enää vain yksi ruoka-aine. Vaipatkin saadaan kohta myydä ihan kokonaan pois, ja iho on silti valkoinen.

Minä olen tarttunut valkoiseen maaliin ja sutinut pensselillä urakalla. Sisustus hakee vielä omia paikkojaan, ja siivosipa mies vaatehuoneen röykkiötkin. Kerrossängyn maalaus ulkoistettiin työttömille nuorille, ja tuulikaappikin on saamassa uuden ilmeen kahden myytyjen rattaiden kunniaksi. Tämä vauvatavaroista eroon pääseminen jos mikä piristää!

Olohuoneen sisustuksemme on siis vielä kesken ja tarvitsemme apuasi. Jos teillä joltain Hämeestä löytyy valkoisia tai mustia Lundia-hyllyn osia (ovet kelpaavat puun värisinäkin), voimme ostaa ne pois pyörimästä. Myös jämäpurkki liitutaulumaalia kotiutetaan meille, ja vaihdossa lupaan vaikka kestorättejä! Tarjoukset sähköpostiin 🙂

IMG_6345

IMG_6383

IMG_6357

 

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.