|

Mansikkapaikka

Olemme ottaneet perinteeksi vierailla mansikkatilalla kerran kesässä. Laiskoina pienten lasten vanhempina on kuitenkin näppärämpää poimia se iso viiden kilon laatikko kylmäaltaasta lasten pomppiessa pomppulinnassa, kuin lähteä ihan oikeasti pellolle poimimaan ne mansikat. Tänä vuonna sorruimme muihinkin herkkuihin, ja osa mansikoista katosi parempiin suihin ennen pakastusoperaatiota.

Huomisen jälkeen minäkin aion röhnöttää omalla terassillamme miettimättä mitään työasioita.

 

IMG_5606

IMG_5599

IMG_5608

IMG_5593

 

Samana päivänä poimitut mansikat 15 km päässä omasta kotoa ovat kyllä aivan eri makua kuin lähimarketin pihalta ostetut. Joskus tämä pienessä kaupungissa asuminen kannattaa. Oma maa mansikka, ensi viikolla lähimetsän mustikka.

 

IMG_5626

IMG_5632

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.