| | | |

Ilmastointia

Näillä ilmoilla lasten kanssa tulikuuma auto ei houkuttele. Kun ainoa ilmastointi on ikkunan aukaiseminen, sitä palaa miettimään huhtikuista retkeä autokaupoille. Päätös sijoittaa säästöt uuden auton sijasta parempaan terassiin ei kuitenkaan tästä huolimatta kaduta. Tuntuu kuin olisimme saaneet 25 neliön uuden olohuoneen.

 

IMG_5428

IMG_5435

IMG_5493

On hyvä tuulettua ulkona. Minun konttoripäiviäni on jäljellä enää kolme, jonka jälkeen aion varmasti keskittyä huomattavasti enemmän ulkoiluun kuin sisällä kökkimiseen. Meitä voi siis seurata esim. Instagramissa ensi viikosta lähtien huomattavasti enemmän.

Ilo on myös huomata että kaapista löytyy taas mekkoja. Tekaisin itselleni sunnuntaina kepeän kesämekon, ja jos perheen uhmaikäinen ei ole aina kuvaustuulella, niin kieltämättä olisi tälläkin mallilla joskus parannettavaa. Mekko sen sijaan oli aivan loistava hellekelien viilentäjä. Tämäkin kangas maksoi hävettävän vähän, ja jos kyllästyy niin aina voi ommella helmasta lapsille omat kesämekot.

Outi Les Pyyn blogissa on muuten hieman miettimistä tekstiilijätteen kierrätystavoista, suosittelen kepeäksi iltalukemiseksi 😉

IMG_5576

IMG_5582

 

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.