| | |

Lahjamekko

IMG_6132

 

Isomman lapsen ystävä täytti vuosia, ja lahjaksi ompelin hänelle lopuista vinoraidoista oman mekon. Tämä odotti pitkään puolivalmiina henkarissa, ja säännöllisesti mietin mitä siitä oikein puuttuu. Kaapistani ei löytynyt mitään mustavalkopalloa ennen viime viikkoa, jolloin tein pieniä kangasvaihtoja ystäväni kanssa. Sieltä se pieni tarvitsemani pala sitten löytyi, ja lahja oli valmis.

Onnea E!

 

Ja kun lapsi sai vielä näin hienon kakun, mitä muuta voi tarvitakaan?

 

IMG_6154

IMG_6152

Similar Posts

5 Comments

  1. Kiitokset lahjameko(i)sta vielä tätäkin kautta. Kärpässieni pääsi heti tänään rantamatkalle, ja hihat ovat jopa aavistuksen pitkät vielä, Emma taitaa olla lyhytraajaisempi kuin teidän neiti.

    1. hyvä kun oli sopiva! Meidän neiti on vaan pitkäjalkainen, mutta ilmeisesti hihoissa oli sitten vielä hyvin kasvunvaraa. Se jäi siis pieneksi vähän enemmän pituutensa takia, ja ei ollut lapselle niin mieluisa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *