| |

Roiskehame

Ensin oli miehen yli-iso ja vanha kauluspaita. Se pyöri ties missä kaapeissa ja ompelypöydällä odottamassa inspiraatiota. Perjantai-iltana kun olisi pitänyt pakata, roiskin vihdoin väriä paidalle. Leikkasin hihat pois, säästin hihansuut ja takakaarrokkeen vyötärökaitaletta varten. Laimensin kangasvärejä hieman vedellä, mutta roiskeet olisivat saaneet olla vielä isompia.

Ompelin kun olisi pitänyt jo lähteä. Ompelin lisää kun olin reissusta ihan väsynyt, ja pitkästä aikaa annoin inspiraation ohjata. En jaksanut välittää ompeluteknisistä yksityiskohdista, ja sen huomaa. Hame on ehkä hitusen liian pitkä omaan makuun, mutta menee mainiosti vaikka pihamaalla kitkemishommissa. Tai voisipa sivuille ommella vielä rypytykset pystysuuntaan, jotka keräävät helmaa kasaan.

IMG_4419

IMG_4420

IMG_4423

IMG_4425

IMG_4619

Jäljelle jääneille hihoillekin keksin jo uuden elämän. Siitä kuulette kuitenkin lisää myöhemmin. Arvaatteko jo mitä voisi tulla?

 

IMG_4424

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *