-Supersuositut käsityöohjeet

Hetki kesäkuuta

Kesä on alkanut vauhdilla. Ensin minut kaatoi flunssa, ja samaan syssyyn sairastui mies. Lapset potivat mystisen nopean oksennustaudin, eikä helle auttanut asiaa. Silti olemme saaneet tehtyä vähän kaikkea. PikkuSiskon minäitse-vaihe on noussut täyteen huippuunsa, ja lämpimänä kesäpäivänä IsoSisko saattaa leikkiä koko päivän naapurin lapsen kanssa ulkona.

Minä olen siirtänyt käsityöt ulos. Olen tuhonnut vanhoja paitoja ja tehnyt jotain sellaista, mitä en ole näpertänyt vuosiin. Aivot lepäävät myös kukkien loistossa, ja ensi viikolla pihamme saavat myös muilta osin aivan uuden ilmeen. Vanhat terassilaudat puretaan, ja osa säästöistämme menee konkreettisesti lämpökäsiteltyyn mäntyyn. Sekä toki työhön, sillä meistä ei saa kotiremontoijia vaikka käsillä tekijöitä muuten olemmekin. Tästä lisää kuitenkin myöhemmin.

 

IMG_4409

IMG_4391

IMG_4361

Vähässä on toki se aika, jolloin pääsen rauhassa kirjoittamaan tänne kuulumisia. Jo vuoden alusta asti olen kuitenkin kuvannut joka päivä yhden kuvan. Aluksi kuva ilmestyi blogin fb-sivuille, sittemmin kuvahaaste on siirtynyt lähes kokonaan Instagramin puolelle. Facebook teki tässä joku aika myös sitten uudistuksen, jonka jälkeen instagramista siirretyt kuvat eivät välttämättä näy facebookissa kovinkaan monelle, joten olen siirtänyt kuvahaasteen nyt kokonaan Instan puolelle. Tervetuloa siis seuraamaan Mehukekkereitä myös sinne, me löydytään nimellä mehukekkerit.

 

Blogikaan ei toki kesäksi hiljene. Nyt on monta ompelusta odottamassa julkaisua, ja vielä enemmän odottamassa kuvaamista tai viimeistelyä. Kesäkuun alun lupasin julkaista vain kierrätysompeluksia, joten niitäkin on tulossa vielä lisää.Toki saatte myös toivoa jos haluatte lisää jotain, esim. ompeluohjeita tai enemmän tarinoita arjesta. Lupaan vastailla kommentteihinne. Hyvää viikonloppua!

 

IMG_4413

IMG_4395

3 thoughts on “Hetki kesäkuuta”

      • Tuo materiaalin riittävyys onkin tuon puuhan suurin ongelma. Itse aloittelin omaa kierrätysmattoani viime kesänä ja jatkan taas tänä kesänä, kunhan saan leikeltyä talven aikana hamstraamani paidat suikaleiksi. Leikkely on kyllä sen verran pölyistä touhua, että mieluummin teen sen sisätilojen sijasta ulkona aurinkoisena päivänä. 🙂

        Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Bloggarit muodin kärjessä?

  Noin vuosi sitten Mehukekkereillä oli juuri alkanut vuoden mittainen tekstiilienkierrättämiseen liittyvä haasteeni, ja ensimmäisinä viikkoina syntyi matot jotka innostivat

Sadon perässä

  Joka päivä huomaan pihassa uuden kasvin puhkeavan kukkaan, ja värittävän pihaa uudella tavalla. Lasten kasvaessa oma rauhallinen rivitaloyhtiön piha

Kännykkäpussukka lapselle

  Elokuu ja koulun alku siintää mielessä jo yhä kirkkaammin. Kesän alussa tuleva koululainen sai myös ensimmäisen oman kännykkänsä, ja