|

Neuleet uusiksi

Tämä roikkui makuuhuoneemme ovessa kaksi kuukautta. Minulla oli idea ja tarve, mutta jostain syystä ompelupöydälle neule ei päässyt ilman pientä tönäystä. Perjantai-iltana tunti ennen ompeluaikaa saimme haasteen ommella jotain juhannukseksi. Koivujen vihreys, siniset vedet ja viileä juhannus saivat minut tarttumaan saksiin. Itselleni neule oli liian pieni. Tunnin työllä sain siitä lapselle juuri sopivan, ja juuri oikeanlaisen lämmikkeen tähän juhannukseen.

 

IMG_4340

IMG_4987

IMG_4998

Leikkasin paidan edestä auki. Isot napit toivat pientä leikkisyyttä, ja alavaroihin ompelin farkkua. Ainoaa sinistä kangasta mitä sattui olemaan käsien ulottuvilla. Alun tyrmäyksen jälkeen lapsi piti neuletta päällä koko päivän, joten ei tämä nyt ihan niin huonosti mennyt. Tämän jälkeen minua vaivasikin aika suuri ompeluhulluus koko loppu juhannuksen, ja taitaa vaivata yhä. Nyt yksi kierrätysompelus kuitenkin listalla vähemmän!

IMG_4892

IMG_4980

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.