|

Sormet multaan

Rakastan sitä, kun omasta tehdystä työstä jää selvät jäljet. Taloyhtiön talkoot osuivat juuri äitienpäiväompeluksieni päälle, mutta en antanut sen häiritä. Pihahommista saa ihan eri tavalla energiaa, ja illalla tietää olleensa ulkona koko päivän. Tällä kertaa taloyhtiön vanhat puskat olivat niin hyvässä peruskunnossa (kiitos parin vuoden pohjatyöni), että oli aika keksi jotain aivan uutta.

Päätimme siirtää taloyhtiön kadunvarteen levinneitä vadelmapuskia hieman paremmalle paikalle, jotta niistä voisi nauttia myös myöhemminkin. Miehet askaroivat vadelmille puiset kehikot, ja me muutimme vadelmia uusiin koteihin. Päälle heitin vielä kuorikatetta, jolloin ulkonäöstä tuli yllättävänkin siisti ja viimeistellyn näköinen. Vadelmat saivat naapuriksi vielä pari marjapensasta, joten parin vuoden päästä taloyhtiön perheet saavat paljonkin marjasatoa ihan omasta pihasta, jo nyt pihassa kasvavien omenoiden ja kirsikoiden lisäksi.

vattupuskat vattupuskat2 vattupuskat3 IMG_3368

Omaan pihaan istutin ensimmäiset kesäkukat. Kovinkaan paljon en jaksanut niihin vielä panostaa, sillä pihamme kaipaisivat myös suuret terassien uusimiset, ja tätä kautta ihan uuden ilmeen pihaan. Päätimme nimittäin uuden auton sijasta panostaa enemmänkin omaan tyytyväisyyteemme omassa pihassa, ja nyt olisi aika hakea tarjouksia terassien rakentajista. Itsekin voisi toki tehdä, mutta suoraan sanottuna meidän aikamme ei tähän oikein riitä. Eikä ihan taidotkaan.

IMG_3358

IMG_3351

IMG_3372

IMG_3360

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.