|

Rohkeat värit?

Sain tänään näytelehtenä Kotivinkin. Nopean vilkaisun jälkeen provosoiduin heti, ja jäin miettimään nykysisustuksen värejä. Tai siis valkoista. Tunteeko nykysisustus enää mitään muuta kuin valkoista?

“Olohuoneessa on herkullinen värien yhdistelmä. Kattovalaisin on ostettu Ikeasta.

Seiniä on maalattu ennakkoluulottomasti pirteillä väreillä”

IMG_3912

Jos yllä oleva olohuone on maalattu pirteillä väreillä, niin minä taidan olla värisokea. Mitäköhän sarjaa meidän kotimme on, jos Kotivinkin värikkyys on tuota luokkaa?

 

IMG_3915  IMG_3922

IMG_3927

Similar Posts

6 Comments

  1. Pakko kommentoida, ko niin tykkään tuosta “valkoisesta” kodista. Olohuoneessa kyllä tuon kuvan perusteella ei näyttää olevan värikkäät seinät mutta muuten koti on ihanan raikas ja värikäs :). Käy vaikka kurkkaamassa blogista 🙂

  2. Ihan samaa mietin, että missä ne rohkeat värit on, kun tuota Kotivinkin kuvaa katsoin.

  3. Teillä on kyllä oikeasti värikäs koti! Hyvin sisustettu ja kodikas. Tuo tapetti olisi tullut meillekin, jos olisin ollut yksin päättämässä. Ymmärrän silti niitä valkoisiakin koteja. “Valkoista valkoisella” -sisustus on aina helppo valinta. Valkoinen on raikas ja värimaailmaa on helppo muutella. Kun lisää pari vihreää tyynyä, saa kevät-ilmeen ja punaisilla tyynyillä koti näyttää jouluisalta.

    1. Juu siis toki valkoisen kanssa on helppo sisustaa. Mutta voihan yksi seinä olla vaikka vähän kellertävän harmaa, ja toinen sitten taittuu johonkin lämpimään keltaiseen hieman? Valkoisessakin on monia satoja eri sävyjä, mutta ainakin blogeissa ne kaikki näyttää vaan maalarinvalkoiselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.