- Veera Jussila

Rohkeat värit?

Sain tänään näytelehtenä Kotivinkin. Nopean vilkaisun jälkeen provosoiduin heti, ja jäin miettimään nykysisustuksen värejä. Tai siis valkoista. Tunteeko nykysisustus enää mitään muuta kuin valkoista?

”Olohuoneessa on herkullinen värien yhdistelmä. Kattovalaisin on ostettu Ikeasta.

Seiniä on maalattu ennakkoluulottomasti pirteillä väreillä”

IMG_3912

Jos yllä oleva olohuone on maalattu pirteillä väreillä, niin minä taidan olla värisokea. Mitäköhän sarjaa meidän kotimme on, jos Kotivinkin värikkyys on tuota luokkaa?

 

IMG_3915  IMG_3922

IMG_3927

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

6 thoughts on “Rohkeat värit?”

 1. Pakko kommentoida, ko niin tykkään tuosta ”valkoisesta” kodista. Olohuoneessa kyllä tuon kuvan perusteella ei näyttää olevan värikkäät seinät mutta muuten koti on ihanan raikas ja värikäs :). Käy vaikka kurkkaamassa blogista 🙂

  Vastaa
 2. Teillä on kyllä oikeasti värikäs koti! Hyvin sisustettu ja kodikas. Tuo tapetti olisi tullut meillekin, jos olisin ollut yksin päättämässä. Ymmärrän silti niitä valkoisiakin koteja. ”Valkoista valkoisella” -sisustus on aina helppo valinta. Valkoinen on raikas ja värimaailmaa on helppo muutella. Kun lisää pari vihreää tyynyä, saa kevät-ilmeen ja punaisilla tyynyillä koti näyttää jouluisalta.

  Vastaa
  • Juu siis toki valkoisen kanssa on helppo sisustaa. Mutta voihan yksi seinä olla vaikka vähän kellertävän harmaa, ja toinen sitten taittuu johonkin lämpimään keltaiseen hieman? Valkoisessakin on monia satoja eri sävyjä, mutta ainakin blogeissa ne kaikki näyttää vaan maalarinvalkoiselta.

   Vastaa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Kulman Ompeleminen Ompelukoneella

Suorakulman ompeleminen, ohje

Aina välillä eteen tulee ompelutöitä, joissa lopputuloksena on selkeä suorakulma. Tämä voi tulla eteen sisustustöissä, laukuissa, kasseissa, repuissa tai pussukoissa.

Asuntomessut 2019 käsityöläisen silmin

Olemme ottaneet puolison kanssa perinteeksi käydä Asuntomessuilla joka heinäkuu. Tänäkin vuonna suuntasimme siis Kouvolaan, ja tälläkin kertaa halusin etsiä nimenomaan

Ilmastointia

Näillä ilmoilla lasten kanssa tulikuuma auto ei houkuttele. Kun ainoa ilmastointi on ikkunan aukaiseminen, sitä palaa miettimään huhtikuista retkeä autokaupoille.

Tyyny napeilla, ompeluohje

Kaupallisessa yhteistyössä Pfaff Suomi ja Kauniste, kangas saatu   Yksi blogin suosituimmista ohjeista on helppo ohje sisustustyynyn ompeluun vetoketjulla. Siihen