Kesäpaitoja

Kesä yllätti tämän ompelijan. Lapsi pyysi uusia t-paitoja itselleen, joten olihan se ommeltava. Vasta nyt tajusin ommelleeni kaikki paidat PaaPiin kuoseista. Hullaannuin hieman Kankaiden yössä, ja näin nämä pääsivät nopeasti käyttöönkin.

Kolmioista tuli suosikkini. Näistä ei jäänyt yhtään tämän paidan ja oman pinviinipaitani jälkeen. Ihanan pehmeää luomupuuvillaa, lapsikin tykkäsi niin paljon että ehti tahrata paidan ennen ensimmäistäkään sovituskuvaa.

IMG_3769

IMG_3768

IMG_3829

IMG_3847

IMG_3773

 

Hipun puutarhasta tein perus t-paidan. Tästä tuli oma suosikkini, ja lapsi tykkäsi kun on kuulemma samanlainen kuin naapurin pojalla. Eli ilmeisesti pinkkiä kautta ei ole meille heti odotettavissa. Sen sijaan näiden kuvien jälkeen hidas äiti tajusi varata kuitenkin parturin!

Linnutkin pääsivät käyttöön. Tein 3/4 hihallisen, sillä joskus kesäaamuina on vielä yllättävän viileää. Näiden kanssa harmaat leggingsit menevät paremmin kuin hyvin!

Tämänkin setin jälkeen lapsi jäi kaipaamaan lisää kesäpaitoja. Kuulemma ei halua käyttää mekkoja, vaan t-paitoja. No kangaskaapit alkavat olla kesäkankaista jo aika tyhjiä, joten saa nähdä taipuuko tämä ompelija lapsen toiveisiin. Ehkä kierrätysmateriaalista ne seuraavat?

IMG_3780

IMG_3778

IMG_3776

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Mustavalkoiset raitamekot

  Tänä keväänä olen ommellut pitkästä aikaa enemmänkin mustavalkoista. Normaalisti olen värikkäiden kankaiden hamstraaja, ja nyt ihan tarkoituksella ompelin kaapista

Ruusuiset kesämekot

  Ompelin meille perheen naisille joku aika sitten ruusuiset mekot. Kuosi on aivan ihastuttava Babushka, ja sen on suunnitellut Guldunen.

Kuminauha vyötärölle

  Joskus mekko ei vaan istu kaikille vartalotyypeille. Se saattaa olla liian leveä, kapea, pitkä, löysä, paksu tai ehkä vain

tekstiili - tohveli

Nahkatossut

Pari viikkoa sitten perjantai-illan ompeluhaasteena oli ommella jotain haastetta. Jotain mitä ei ole koskaan ommellut, tai jotain minkä kokee itselle