Kasvisruoka - Täysi aamiainen
|

Tofuburgeri

Olen pikkuhiljaa hivuttanut kasvissyönnin koko perheeseen. Olen saanut miehen innostumaan ns. lihan korvikkeista, ja tofu kuuluu jo jääkaapissa aina oleviin perustarvikkeisin. Uusin suosikkimme on hampurilaiset, joita myös isompi lapsi syö innoissaan.

Tärkeintä on paistaa tofu tarpeeksi kuumalla pannulla. Valmiiksi marinoitua tofua saa samalla hinnalla kuin maustamatontakin, mutta öljyinen mausteseos auttaa kyllä aina tofua kuin tofua. Vaihtelua saa helposti vaihtamalla sämpylän vaikka ruisleipään, sekin nimittäin sopii tofun kanssa vallan niin mainiosti.

Me ostimme lisukkeeksi vegaanista “majoneesia”, joka kyllä tuo makua aivan loistavasti. Jotain siitä kuitenkin jäi puuttumaan, joten lisäsimme joukkoon myös luomumajoneesia. Tämähän sisältää kananmunaa, joten täysin vegaania burgereita ei meillä kuitenkaan nähdä.

 

IMG_1527

IMG_1525

Voin siis melkein luvata, että näitä tofu hampurulaisia grillataan meillä tänä vuonna huomattavasti enemmän kuin makkaraa.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *