Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lapsimessujen saldot

13.4.2014

Tänä viikonloppuna messuilimme ihan urakalla. Ensin koko perheen voimin, sen jälkeen minä vielä hieman työn puolesta. Lapset pitivät Lapsimessu-tapahtumasta jo vuosi sitten, joten näimme parhaaksi suunnata sinne myös tänä vuonna. Kaikilta ongelmiltakaan ei vältytty, ja suurimmat murheet tulivat jo ennen kuin pääsimme sisään.

Takapenkin ”äiti minulla on huono olo” huuto itkun ja muiden äänien tehostamana ei koskaan tarkoita hyvää. Ensimmäinen messupäivä alkoikin siis auton siivoamisella ja lapsen kantamisella messualueelle pelkissä sisävaatteissaan. Onneksi heti sisällä suru ja haju unohtui, ja tekemistä riitti koko päiväksi.

 

IMG_2017

IMG_1935

IMG_1940

IMG_1943

Käsityömessujen puolella innostuin vielä enemmän. Isommalle lapselle ostin Näpertelytaivaan pompuloita, ja aivan mahtavia idoita näin myös muilla näytteilleasettajilla. Esim. nämä naiselliset asusteet QueenMary.fi putiikista saivat innostuksen uudelleen valtaan. Aivan loistava idea, ja hienosti käytetty hyväksi kierrätysmateriaaleja!

IMG_1949

IMG_1948

IMG_1950

IMG_1952

IMG_1953

Ikävästä matkapahoinnista tosin sain äärimmäisen hyvän tekosyyn ostaa lapselle pitkästä aikaa ihan muiden tekemän vaatteen. Katselin kojuja sillä silmällä koko päivän, ja lopuksi minun sekä lapsen mieltymyksiin vastasi Mainio Design tällä hienolla ruutuprintillään. Paita on vielä hieman iso, mutta ajoi asiansa ja lapsi saatiin lämpimänä kotiin asti.

Ostimme siis vähän kaikkea. Tärkeintä oli kuitenin viettää yhdessä mukava päivä, ja siinä onnistuimme. Tajusimme myös, että perheessä on nyt kaksi matkapahoinvoivaa, joten minun lienee aika opettaa lapselle miksi muovipussi on äärimmäisen kätevä matkakumppani. Oli muuten mukava törmätä myös teihin tuttuihin, ja vaikka viikonloppu tuntuu nyt jaloissa, on olo raukea ja onnellinen.

IMG_1982 IMG_1995

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?
9 kommenttia
  1. Voi pientä! Eelläkin on matkapahoinvointia ja ne kuuluisat sanat kuultu kans juuri ennen perille pääsyä :X Hienoja kuvia ja harmi kun oltiin jotenkin ristiin siellä. Kävin kyllä sinua kuikuilemassa… 🙂

   1. En ollut lauantaina omalla osastolla, mutta kuulin kyllä sunnuntaina että olit käynyt paikalla. Harmi kun en tajunnut että olet siellä lauantaina, oltaisiin voitu tehdä treffit 🙂

    Ja voi Eetä, nämä matkapahoinvoinnit on tosi ikäviä! Me ollaan päästy aika vähällä, yleensä vain mutkainen tie on se pahin. Nyt kohtaloksi koitui moottoriteiden liittymien laskut ja nousut, mutta antaa aihetta miettimiseen kannattaako lähteä parin viikon päästä pitkälle sukulaisreissulle.

  1. Meilläkin on matkapahoinvointiongelmaa neitosen kanssa, erittäin kurjaa! TOinen ei vielä ossaa ees sanoa, jos on huono olo, tosin itkuskelu kyllä kertoo sen.

   1. Se on tosi kurjaa! Meillä tämä ilmeni ensimmäisiä kertoja kun lapsi oli vajaa 2v, eikä myöskään osannut sanoa missä vika. Mutta kun vuoden sisään näitä on ollut ehkä 4 kertaa, ei ongelma ole ollut vielä kovin suuri. Tosin ei ole tehty myöskään pitkiä autoreissujakaan lasten kanssa.

  1. Hih, siis meillä on Kaamokselle toi sama TUNIKAhuppari 😉 Se on niin ihana ja ei ollenkaan haittaa vaikka on vähän pitkä helma pojan vaatteeksi.

   1. ai se on tunika! 😀

    Mutta ei kyllä ollenkaan haittaa, menee mielestäni ihan mainiosti niin tytölle kuin pojallekin. Ja teiltä se idea katsos tulikin 😉

  1. Hei mistä olet tuota isosiskon ihanaa paita kangasta ostanut ? olen koittanut etsiä mutten löydä, on varmaankin kyllä jo loppunut.

  1. Moi,

   Teillä vaikutti olleen melko vauhdikas messu-päivä! Kiva kun kävit tutustumassa osastooni 🙂

   Meri/Queen Mary Design

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.