|

Kevätreissu

Viikon jyllänneestä kevätflunssasta huolimatta päätimme lauantaina pakata auton ja suunnata kohti sukulaisia. Lapset ovat reissuista aina kovin innoissaan, vaikka pitkät matkat eivät olekaan meidän perheemme vahvinta aluetta. Kun perheessä on kaksi matkapahoinvoivaa naista, saattavat reissut tuntua välillä vähän liian pitkiltä.

Pääsimme kuitenkin mahtavien ruokapatojen äärelle. Tytöt saivat nähdä jopa kolmea pappaa, ja kuultiimpa matkalla pienemmän suusta ensimmäinen “mummo”kin. Oli aika rentouttavaa jättää ompelu hetkeksi, vaikka yleensä viikonloput ovat sitä lähes ainoaa kunnollista ompeluaikaani. Sain kuitenkin reissussa niin paljon inspiraatiota, että ehkä kestän yhden hieman ei niin tuotteliaan viikonlopunkin.

27.4 27.4osa3 IMG_2963

Kun lapset sattuivat molemmat nukkumaan yhtä aikaa puolet paluumatkasta, oli aikaa katsella maisemia. Likaiset tien pientareet tuskin ilahduttavat ketään, mutta pakko myöntää silti Suomen olevan tavattoman kaunis maa. Edes hienoinen lannan tuoksu pelloilta ei pilannut tunnelmaa, päinvastoin. Nyt tuoksuu ihana kevät!

 

27.4osa2

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.