| | |

Collegehousut miehelle

 

Sukkalukkolapsen ja sukkahousulapsen lisäksi perheessämme on kuitenkin yksi henkilö, joka aivan oikeasti käyttää myös housuja. Miesten farkkuja en ole uskaltanut (jaksanut) lähteä vielä ompelemaan, mutta mukavia koticollareita kyllä. Eli näin #housuhelmikuu kunniaksi housut myös miehelle!

Viimeksi ompelin miehen housuista liian lyhyet sekä lahkeista että vyötäröltä. Tällä kertaa lisäsin myös kovin toivotut taskut, mutta suoraan sanottuna olisi kyllä pitänyt ommella ne suoraan sivusaumaan. Nyt vyötärön rakenteesta tuli hitusen liian paksu, ja jouduin pari kertaa purkamaan ja kiristämään vyötärön kuminauhaa.

Ja kuten lapsenkin housuihin, ompelin miehellekin pitkät resorit. Oikeastaan niin pitkät, että ne jäävät käytössä noiden lahkeiden alle. Ulkoillessa myös perheen mies saa siis heitettyä sukkalukot housujen päälle niin halutessaan. Näiden housujen kaava on omaa tuotantoa, mutta miesten kaavoja myy esim. Jujuna ja Ottobre Family lehdet.

Vielä ehtii siis osallistua #housuhelmikuu ja #mehukekkeritkässävuosi haasteeseen!

 


Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.