-Supersuositut käsityöohjeet

Collegehousut miehelle

 

Sukkalukkolapsen ja sukkahousulapsen lisäksi perheessämme on kuitenkin yksi henkilö, joka aivan oikeasti käyttää myös housuja. Miesten farkkuja en ole uskaltanut (jaksanut) lähteä vielä ompelemaan, mutta mukavia koticollareita kyllä. Eli näin #housuhelmikuu kunniaksi housut myös miehelle!

Viimeksi ompelin miehen housuista liian lyhyet sekä lahkeista että vyötäröltä. Tällä kertaa lisäsin myös kovin toivotut taskut, mutta suoraan sanottuna olisi kyllä pitänyt ommella ne suoraan sivusaumaan. Nyt vyötärön rakenteesta tuli hitusen liian paksu, ja jouduin pari kertaa purkamaan ja kiristämään vyötärön kuminauhaa.

Ja kuten lapsenkin housuihin, ompelin miehellekin pitkät resorit. Oikeastaan niin pitkät, että ne jäävät käytössä noiden lahkeiden alle. Ulkoillessa myös perheen mies saa siis heitettyä sukkalukot housujen päälle niin halutessaan. Näiden housujen kaava on omaa tuotantoa, mutta miesten kaavoja myy esim. Jujuna ja Ottobre Family lehdet.

Vielä ehtii siis osallistua #housuhelmikuu ja #mehukekkeritkässävuosi haasteeseen!

 


Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Mielen silitys

    Saimme eilen mieheni kanssa yllättävän treffihetken. Sijoitimme ylimääräisen yhteisen ajan tukemalla suomalaista elokuvateollisuutta, ja nautimme Mielensäpahoittajan hyvästä seurasta.

Hohtoneulonnan SM-kilpailut 2016

  Eilen perjantaina 30.9 Hämeenlinnan Wetterhoffilla järjestettiin jo viidennet Hohtoneulonnan SM-kilpailut. Kilpailut ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta, ja minä pääsin

Paidan ompelu lapselle

  Ompelupiireissä niitä sanotaan peruspertsoiksi. Joku ompelee sellaisen 20 minuutissa, toisella menee tunti ja kolmannella pari päivää. Useimmilla on omat

Kesäiset t-paidat

      Niille kesän toisille syntymäpäiville löysin Aarrekidin kankaan laatikon pohjalta. Sain vinkiksi ommella t-paidan ja farkkuleggarit, joten ne