| | | |

Casual week -housut Jujunalta (sis. alennuskoodi)

Yhteistyössä Jujuna, kaava saatu

Itsensä haastaminen tuo yleensä sekä hyvät että vähemmän hyvät puolet itsestä esiin. En oikein tiedä mitä ajattelin keksiessäni sijoittaa #housuhelmikuun juuri helmikuulle. Olen nimittäin käyttänyt tämänkin talven ainoastaan merinovillasukkahousuja ja mekkoja, samoin kuin toinen lapseni. Kenelle siis edes ompelisin housuja? Onneksi #housuhelmikuu sujuu yhdessä paremmin, joten yhteistyössä Jujunan kanssa testasin heidän uuden Casual week -housukaavansa.

Kevät on siis kuitenkin saapumassa, ja jossain kohtaa minullekin tulee aika viikata sukkahousut kaappiin odottamaan seuraavaa talvea. Kaivan leggingsit ja housut taas kaapista, ja tuskastelen niiden kutistumista talven aikana. Kun jotenkin tämä kokouksissa, autossa ja päivätöissä istuminenkin alkaa näkyä jo vyötäröllä. Kevään tullen aion myös kaivaa taas pyörän autotallista, ja silloin tarvetta on joustaville housuille, jotka kuitenkin näyttävät hyvältä myös töissä ja kokouksissa.

 

 

Housuhelmikuun kunniaksi haastoin siis itseni ompelemaan housut ihan vielä vetoketjulla. Näihin Casual week-housuihin sopii parhaiten joustocollege tai joustava farkkucollege, jolla taas saa erilaisempaa tunnelmaa esim. tikkauksilla leikittäessä. Minä olin ostanut kaikkia kaapissa olevia farkkukankaitani kuitenkin hitusen liian vähän, joten päädyin tällä kertaa ompelemaan housut NOSHin joustocollegesta.

Pitkästä aikaa myös tulostin PDF-kaavan, teippailin, mittailin itseäni ja hieman ehkä kauhistuin. Se levinnyt takapuoli todellakin velvoitti ottamaan isomman kaavan kuin koskaan aiemmin, mutta valinta osoittautui lopulta aivan oikeaksi. Kannattaa siis mitata oma vyötärön- ja lantionympärys ennen koon valintaa. Vetoketjun ompelukin sujui lopulta ihan mainiosti, kun vain jaksoin lukea ompeluohjeita. Olisin itse ehkä ommellut toisessa järjestyksessä, mutta lopulta tämä ohjeessa ollut toimi kyllä vallan mainiosti.

 

 

Nyt #housuhelmikuu kunniaksi Jujuna tarjoaa tämän uutuuskaavapaketin alennuksena myös sinulle! Kahden erilaisten housujen lisäksi kaavapaketti sisältää myös kaavan poolokaulukselliseen paitaan, jolla taas voit helposti osallistua #paitamaaliskuu tavoitteisiin. Tuplahyöty yhdellä kaavapaketilla siis!

Saat siis -15% alennuksen Casual Week -kaavapaketista (PDF tai paperikaava) koodilla:  Mehukekkerit15 . Alennus on voimassa 4.2.-11.2. välisen ajan.

Ja mikäli tekee muita Jujunan kaavoja mieli, löytyy heidän verkkokaupastaan -20% alennuksia aiemmista kaavoista vielä tänään sunnuntaina 4.2. Muistakaa myös lisätä #housuhelmikuu ja #mehukekkeritkässävuosi tunnisteet taas kuviin Instagramissa, jotta jokainen pääsee ihastelemaan ja hakemaan inspiraatiota kuun haasteeseen yhdessä 😉

Itse taidan ommella nämä vielä toistamiseen, seuraavaksi siitä farkkucollegesta!

Yhteistyössä Jujuna, kaava saatu

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *