| | |

Helppo collegehuppari

mekkotehdas-koululaiselle

huppucollege

noshfantasia

 

 

Viisivuotiaan oma tyyli on ollut pitkään kadoksissa. Nyt on jälleen mekoton kausi, tunikat menee jos ne naamioi paidoiksi. Ei oikein ehkä pinkkiä, mutta toisaalta mikään muukaan väri ei ole suosiossa. Päälle puetaan joku muu kuin isän tai äidin suosittelema paita. Siksi ompelu IsoSiskolle on ollut haasteellista. Hän on kuitenkin perheestämme juuri se joka niitä uusia vaatteita tarvitsee, sillä PikkuSisko on perinyt taas kasan siskonsa vanhoja vaatteita. Mitä siis ommella viisivuotiaalle?

 

huppukaava

 

Ostin jo joku aika sitten NOSHin Fantasia joustocollegea monessa eri värissä. Sain leikattua vasta punaisen värin, ja aivan ensimmäisenä ompelin pitkän collegehupparin. Kaavan otin osaksi mukaillen Mekkotehtaan Koululaisten kirjan “kahden paidan” -kaavaa, ja varsinkin huppu oli kaavana oikein hyvä.

 

Hupun vuoriksi ompelin valkoisen trikoon, ja siistin ne ompelemalla hupun reunaan resorin vähän kuin pussiin. Keskellä edestä huppu menee siis päällekäin, ja lämmittää siten kaulaa mukavasti.

 

Ja juuri siihen huppuun lapsi lopulta rakastui. Väri olisi kuulemma saanut olla muu kuin punainen, mutta nyt huppari tunnetaan jo “hassun hupun paitana”. Se on tarpeeksi pitkä jolloin sitä voi pitää leggingsien kanssa, ja tarpeeksi lämmin näin syksyllä. Lisäksi se ei siis ole liian tyttömäinen tai liian pinkki, mikä nyt ilmeisesti on siis ihan out lapsen mielestä. Huppari kelpasi siis ilman taskuakin, ja se on ollut jopa suosittu lapsen vaatekaapista. Jos ehtii siis kaappiin asti.

 

Ei siis mekkoja, vaan paljon huppareita?

 

noshhuppari

hupparinosh

huppari

Similar Posts

One Comment

  1. Hei! Hyvää syksyä, voitin kuukausi takaperin blogissasi ja en ole saanut vielä palkintoa, voisitko kysellä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *