| |

Me täällä, somessa ja Blogiringissä

 

 

 

Yksivuotissynttäreillä hieman paljastinkin Mehukekkereiden alusta. Mukaan on kuitenkin tullut paljon uusia lukijoita ja on ehkä aika päästää teidät siellä hieman lähemmäs myös meitä blogin tällä puolen. Tai no aloitetaan nyt vaikka sitten minusta.

 

1. Olen opiskellut kaksi eri ammattia, joiden välistä työtä teen juuri nyt. Vähän kuin olisi oman alansa töissä, ja molempien ammattien oppeja saa käyttää päivittäin hyödyksi. Työmatkani on vaatimattomat alle kaksi kilometriä. Juuri eilen uutisoitiin tämän alueen työikäisten tekevän Suomen pisimpiä työmatkoja. Noh arvatenkaan minä en ole yksi heistä.

 

2. Olen kahden lapsen äiti, ja haluaisin vielä varmaan kolmannenkin ellen olisi traumatisoitunut molempien tyttöjen vauva-ajasta. Synnytykset ilman puudutuksia on yhtä juhlaa, jos vertaa siihen nukkumattomuuden ja vauvojen jatkuvan itkun aiheuttamaan väsymykseen. Voinen siis sanoa, että lapsilukumme on ihan oikeasti tässä. Uskokaa vaan myös te sukulaiset siellä.

 

3. Kirpputorielämä on verissä. Olen myynyt siskoni kanssa suurimman osan barbeistamme kesän kirpputorilla rahapulassa, ja käärimme siihen aikaan hyvät summat muihin leluihin. Nytkin voisin myydä kodistamme melkein mitä vaan, sillä materiaa se vaan on.

 

4. Lapsillamme ei ole tablettia, eivätkä he tiedä miten sellaista käytetään. Pitäisi varmaan terästäytyä tässä asiassa, mutta toisaalta tällä hetkellä pyörällä ajaminen ilman apupyöriä on tärkeämpi opettelun aihe. Myös lapsen mielestä. Vielä jää nähtäväksi kenen hermot kestää parhaiten.

 

5. Olen aamuvirkku. Menen arkiaamuisin töihin vapaaehtoisesti jo seitsemäksi, vaikka voisin mennä varmaan myöhemminkin. Teini-ikäisenä noudin koulumatkalla ystävän aina hänen kotoaan mukaan, enkä voinut ymmärtää miten hän ei koskaan herännyt ajoissa. Jos joskus saan nukuttua yli yhdeksään aamulla, on mielestäni päivä mennyt jo ohi ja on pilalla.

 

6. Olen joutunut käymään lukiossa liikunnan kurssin uudelleen motivaatiopuutteen takia. Nyt olen kuitenkin löytänyt ilon juoksulenkeistä työmatkojen yhteydessä. Salille minua ei saa vieläkään, joten luonnehdin itseäni hyötyliikkujaksi.

 

7. Olen joskus ollut hiukseton kadunvaltaaja. Pieni aktivisti elää minussa yhä, ja nyt en suostu ostamaan miehelle uusia boxereita sillä missään ei lue valmistusmaata. Kohta joudun varmaan ompelemaan ne vielä itse.

 

* * *

Mehukekkerit on myös osa Blogiringin loistavaa jengiä. Blogirinkiin liittyi tällä viikolla mukaan uusia blogeja Hyvinvointi-kategorian alle. Mehukekkerit kuuluu yhä Perhe ja Lifestyle-kategoriaan josta löytyy muiden blogien feedi tästä ihan sivupalkista. Blogirinki onkin siis kerännyt nyt yhteen hyvän pinon blogeja eri genreistä, ja kaikki bloggaavat omissa osoitteissaan kukin omalla tyylillään. Eri blogeja voi seurata niin Blogiringin nettisivuilta, kuin myös facebookista ja Instagramista ja Twitteristäkin.

 

Nyt olen innostunut myös videoista joita tullaan siis näkemään lisää Youtuben kautta, ja toiveita niiden suhteen saa toki antaa. Tulossa on virkkaukseen liittyvää videota nyt ainakin ensi alkuun, sekä varmasti lisää myös ompeluvinkkejä. Ja ehkä sitä miten lapsi oppii ajamaan ilman apupyöriä. Matkustustakin jos vain saamme lomakohteen päätettyä.

Täälle me siis touhuamme, ehkä ensi kerralla annan lasten päättää mitä kerromme. Niin ja vielä on aikaa osallistua arvontaan, kangaspaketteja lähtee nyt uusiin koteihin!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.