-Supersuositut käsityöohjeet

Puuvillasta kesämekko

IMG_4073

 

Viikolla seitsemän voi miettiä jo kesää. Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen, joten siitä voi ihan hyvin alkaa haaveilla jo helmikuussa. Haaveilua voi tehostaa muokkaamalla vanhasta hameesta/tyynyliinasta/lakanasta lapselle mekon.

 

Tyynyliinamekkoja olen tehnyt nyt kuluneen vuoden aikana ilman kaavaa, ja vielä yksi ja toinenkin, joten tällä kertaa vuorossa oli vanhan hameen tuhoaminen. Tämä oli odottamassa pitkään ompelua, mutta auringon vihdoin näyttäytyessä pitkän tauon jälkeen sain inspiraation ompeluun. Mekko on kokoa 110/116 ja kaveriksi ompelin siihen vielä huivin auringon suojaksi.

 

Koska meidän lapsilla on jo nyt liikaa mekkoja, päätin lahjoittaa tämän jollekin muulle lapselle. Niimpä mekko on tämän päivän ajan huudettavissa facebookin huutokaupassa, jonka tuotto menee suoraan syöpälapsille Sylva Ry:n kautta. Lähtöhinta on 6€, joten ei kun haaveilemaan kesästä!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Taskullinen villatakki

  Olen jo jonkin aikaa haaveillut neulovani lapselle taskullisen neuletakin. Eikä mitä tahansa taskuja, vaan rennot taskupussit neuleen sisäpuolella, mieluiten

Apua lapsen kasvukipuihin

  Jonkin aikaa jo välityönäni pyörineet pinkit sukat saivat alkuinspiraationsa neuvolasta. Päivittelin ääneen lapsen öisiä kasvukipuja, ja juuri hetkeä aiemmin

Virkattu kesähattu

  Olen selkeästi keski-ikäistynyt, sillä virkattu kukkahattu tuo kesän. Se on nopea, helppo ja työtä on sujuva tehdä paikasta riippumatta.