-Supersuositut käsityöohjeet

Puuvillasta kesämekko

IMG_4073

 

Viikolla seitsemän voi miettiä jo kesää. Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen, joten siitä voi ihan hyvin alkaa haaveilla jo helmikuussa. Haaveilua voi tehostaa muokkaamalla vanhasta hameesta/tyynyliinasta/lakanasta lapselle mekon.

 

Tyynyliinamekkoja olen tehnyt nyt kuluneen vuoden aikana ilman kaavaa, ja vielä yksi ja toinenkin, joten tällä kertaa vuorossa oli vanhan hameen tuhoaminen. Tämä oli odottamassa pitkään ompelua, mutta auringon vihdoin näyttäytyessä pitkän tauon jälkeen sain inspiraation ompeluun. Mekko on kokoa 110/116 ja kaveriksi ompelin siihen vielä huivin auringon suojaksi.

 

Koska meidän lapsilla on jo nyt liikaa mekkoja, päätin lahjoittaa tämän jollekin muulle lapselle. Niimpä mekko on tämän päivän ajan huudettavissa facebookin huutokaupassa, jonka tuotto menee suoraan syöpälapsille Sylva Ry:n kautta. Lähtöhinta on 6€, joten ei kun haaveilemaan kesästä!

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Kankainen henkari

  Viikon kierrätysvinkkinä on vanhat puuvillakankaat ja henkarit. Niitä riittää aivan varmasti kaikilla. On vanhoja lakanoita, tyynyliinoja, kauluspaitoja, hameita ja

Tilkkutyön Ompelun Aloittaminen

Kuinka aloittaa tilkkutyöt

Kuinka aloittaa tilkkutyöt, mistä ostaa tilkkukankaita ja mistä saada inspiraatiota? Eli kattava postaus ja inspiraatiota tilkkutöiden aloittamiseen.

Lippiksen kaava ja ompelu

  Lapseni totesi kesän alussa tarvitsevansa uuden lippiksen. Samaan hengenvetoon hän myös ilmaisi haluavansa lippiksen nimenomaan kaupasta, koska en kuitenkaan