-Supersuositut käsityöohjeet

Mekkosuunnittelija

IMG_9892

IMG_9874

IMG_9866

IMG_9864

 

Perjantai-illan ompeluhaasteena oli ommella vaate, jossa on kovaa ja pehmeää. Lapsi halusi itselleen mekon, ja yhteisen kangasvalintamme jälkeen hän tarkkaan valitsi kankaaseen sopivat napit. Illan puolitoistatuntisen ompelun jälkeen tuloksena oli lapsellekin mieluisa mekko, jonka heiluva helma innostaa hyppimään ja tanssimaan.

Kaikki lapsen valitsemat napit päätyivät samaan nappilistaan. Siinä ne toimittavat virkaansa sulassa sovussa, ja tuovat eloa myös koko mekkoon. Kangas on yhtenäinen pala, ja sen valmistaja on Miszkomaszko,  ja se on ostettu Käpyseltä. Mekkoon riitti 60 cm pala, josta jäi jäljelle vain pieniä suiruja. Helman leikkausta vielä mietin, mutta lapsi oli tyytyväinen tähänkin ratkaisuun joten se kelvannee ainakin nyt näin alkuun.

 

IMG_9851

IMG_9869

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.
Orvokkipelto Kaarrokepaita Kirjoneule Ohje

Käsityökekkerit 2020

Supersuositut käsityöohjeet kiinnostivat pandemian aikaan paljon. Mitkä olivat Käsityökekkerit-sivuston luetuimmat ohjeet, ja paljon sivuilla kävi lukijoita?

Lue lisää »

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Huppari kotimaisesta joustocollegesta

  Kesällä ostin monta metriä kotimaista joustocollegea Käpyseltä. Halusin kokeilla kuinka hyvää laatua kotimainen joustocollege oikein on. Ja onhan se

Yöpuvun ompelu lapselle

    Heti alkuaikojen koliikkivauvan huudoista päästyämme olemme olleet tarkkoja niin omista, kuin lastenkin uniajoista. Samat iltarutiinit toistuvat yhä illasta

Helppo tähtipanta talven juhliin

Hiuskoristeet ja erilaiset pannat on helppo tapa saada aikaan juhlavaa ilmettä moniin eri juhliin. Sain idean näihin pantoihin eräästä ompeluryhmästä,

Helppo collegehuppari

    Viisivuotiaan oma tyyli on ollut pitkään kadoksissa. Nyt on jälleen mekoton kausi, tunikat menee jos ne naamioi paidoiksi.