Vaikeuksista lentoon

IMG_9402

IMG_9213

IMG_9154

IMG_9093

IMG_9062

 

Sen yhden aivotärähdyksen ja yhden lentokoneen korjauksen jälkeen pääsimme lopulta ilmojen halki määränpäähän. Syysloma kaiken työn, vähäisen vapaa-ajan ja muun sählingin keskelle tuli juuri oikeaan paikkaan. Nautimme viikon ajan lämmöstä, auringosta, hyvästä ruuasta, rennoista ja lämpimistä ihmisistä sekä toki myös toisistamme. Lapset kinastelivat huomattavasti vähemmän kuin normaalisti, sillä tekemistä riitti ja oli hieman tilaa juostakin.

Lasten kanssa matkustaessa sitä oppii rentoutumaan. Ei juuri haittaa viiden tunnin odotus lentokentällä, kunhan lapset saavat ruokaa ja vaikka uuden palapelin. Yllättävä rankkasade kesken aurinkoisen turistipäivän ei hätkähdytä, kun istahtaa aitoon vanhan tavernaan syömään mahansa täyteen mahtavaa ruokaa. Vaikka sade ei heti loppuisikaan, nauttivat lapset sateessa juoksemisesta ja yllättävästä bussimatkasta takaisin hotellille.

 

IMG_9030

Ainoat itkut toi uimarenkaan rikkoontuminen, joka sekin saatiin korjautettua. Ruoka maistui liiankin hyvin, eikä oliiviöljyn hyvistä puolista voi vain nauttia liikaa. Yhdet rattaat, kaksi syliä, yksi kantoreppu ja monta jalkaa riittivät tälle reissulle mainiosti. Meren viileä tuuli piti huolta ettei liian tukahduttava helle päässyt yllättämään, ja tehokas koko kesän mukana kulkenut aurinkorasva taas piti huolen ettei palamista tarvinnut pelätä kertaakaan.

Olen täysin yllättynyt, häkeltynyt ja rakastunut. Luulin rakastavani Italiaa, mutta taisin rakastua myös Kreikkaan. Paljon on vielä sulateltavaa, paljon on vielä kuvia lisää. Olipahan mahtava reissu!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.